Home > concurs > Ghicește vedeta de pe coperta Tabu de iulie-august și te trimitem la concertul Madonnei!

Ghicește vedeta de pe coperta Tabu de iulie-august și te trimitem la concertul Madonnei!

Numărul revistei Tabu de iulie-august este unul cu totul și cu totul special, la fel și premiile concursului din această lună.

Așa cum v-am obișnuit deja, vă invităm să ghiciți numele vedetei de pe coperta Tabu de iulie-august și, de data aceasta, puteți câștiga o invitație la concertul pe care îl va susține Madonna la București în data de 26 august.

Tot ceea ce treuie să faceți este să postați un comentariu în perioada 22-24 iunie cu numele vedetei pe care o bănuiți că se află pe coperta revistei Tabu și pe 25 iunie, primele 3 răspunsuri corecte vor primi câte o invitație la concert.

Menționăm că, în cazul în care sunt mai mult de 3 persoane care ghicesc vedeta, desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți.

Succes!
INDICIU: Este vorba de o copertă cu o vedetă din România!

Citiți regulamentul de participare

Articole asemanatoare
bebeluș
Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!

120 Responses

  1. Anonymous

    Este Loredana Groza si imi place tare mult.
    Este genul de cantareata care stie sa cante foarte bine mai toate genurile de muzica si in ciuda parerilor rautacioase despre ea, mie imi place tare mult. Nu mi se pare nici urata cum zic unii, nici fitoasa. Face parte dintr-o generatie veche, dar stie sa se imbrace intr-un stil foarte original si stie sa se puna in valoare si sa se faca foarte placuta. Daca ea este si am ghicit, chiar ma bucur ca asta a fost alegerea voastra pentru coperta!

  2. crisdany75

    Sigur sigur este Loredana Groza…ar fi cea mai buna alegere pentru numarul din iulie-august…si s-ar potrivi de minune cu venirea Madonnei….Loredana e Madonna Romaniei.

Comenteaza acest articol

Ghicește vedeta de pe coperta Tabu de iulie-august și te trimitem la concertul Madonnei!

by realitatea   1 min
120