Tabu
Image default
Concurs

De Mos Nicolae, Tabu premiaza femeile curajoase cu un set Dolce Natura!

A venit sezonul cadourilor, asa ca ne-am gandit sa premiem zece femei curajoase cu cate un set de baie, constand in spumant de baie si sapun natural de la Dolce Natura!

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

  1. Da share paginii de concurs pe Facebook-ul tau.
  2. Renunta la inhibitii si spune-ne ce subiect tabu ti-ar placea sa abordam, lasandu-ne mesaj (la acest articol) raspunsul.
  3. Completeaza datele tale de contact din campurile formularului.

Despre produsele Dolce Natura

Spumantul de baie si sapunul Dolce Natura contin uleiuri esentiale special alese pentru a hidrata pielea si pentru a-ti face ziua mai relaxata.

DOLCE NATURA este un magazin online care va propune produse eco, bio, organice sub marca LUMEN si ESSENZA & NATURA, BOMB COSMETICS, DOLCE SAPONARIA.

DOLCE SAPONARIA a luat nastere in 1999 in Polonia si are ca profil fabricarea si comercializarea produselor cosmetice realizate manual, din cele mai naturale ingrediente.
Oferta include sapunuri cu glicerina, saruri si creme de baie, geluri si uleiuri pentru dus, unturi de corp, uleiuri de masaj, lumanari aromatice.

Cosmeticele DOLCE SAPONARIA nu sunt testate pe animale, se adreseaza in special persoanelor cu pielea sensibila, delicata, intrucat pun accent pe importanta sanatatii si a ingrijirii corpului.
DOLCE SAPONARIA inseamna lumea parfumurilor, culorilor, extractelor din fructe si flori… intr-un cuvant, tot ceea ce ne ofera bogatia naturii. Aveti la dispozitie o gama larga de produse de inalta calitate, pe baza de ingrediente naturale, din care majoritatea au primit certificate ECOCERT.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

Dorina Popa

Liliana Neg Popescu

Gabriela Zamfir

Stefania Gheorghe

Adirana Micsa

Maria Aghinitei

Georgeta Nuta

Luiza Meri Beleti

Georgiana Mitroi

Claudia Dicu

ARTICOLE SIMILARE

Å¢inuta de cocktail, Andreea!

realitatea

Å¢inuta de brunch, Glitter!

realitatea

Recâștigă-ți natural frumusețea – INCHEIAT

realitatea

CONCURS: Rochia verii tale – ÎNCHEIAT!

realitatea

CONCURS: V for Vintage – INCHEIAT

realitatea

Tabu caută: Votează Echipa Dianei!

realitatea

10 comentarii

Scrie un comentariu