Tabu
Image default
CULTURE Slider

Sorin Onisor si hoinarii sai te asteapta la Clubul Taranului Roman din Bucuresti

Daca pana acum i-ai urmarit fotografiile pe site-ul nostru sau pe pagina sa de facebook si ti-a incantat privirea pe ecranul computerului, tabletei sau telefonului, acum ai sansa de a vedea opera din acest an a lui Sorin Onisor si a altor 71 de hoinari in expozitia din Bucuresti.

Vei gasi expuse fotografii cu frumoasa noastra tara, realizate de Sorin Onisor si de gasca lui de hoinarit din workshop-uri.

Incepand de luni, 7 decembrie 2015 pana pe 6 ianuarie 2016 puteti gasi expozitia “Marea hoinareala 2015” la Clubul Taranului Roman. Pe 7 decembrie la ora 19 va avea loc vernisajul si de la ora 20 va canta Alexandra Usurelu.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

 

Sorin_Onisor_si_hoinarii_sai_te_asteapta_la_Clubul_Taranului_Roman_din_Bucuresti1

Vezi si:

http://www.tabu.ro/descopera-moldova-prin-fotografiile-lui-sorin-onisor/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-3/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-toscana-2/

ARTICOLE SIMILARE

Graphic stripes – articolele in dungi sunt mereu prezente pe catwalk!

realitatea

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Andreea Damian

PAUL VAN DYK – IN BETWEEN

realitatea

Noul pandemicționar: covidiot, quarantini, locktail. Modul în care coronavirusul ne-a schimbat limbajul

Andreea Damian

5 sfaturi pentru a arăta mai puțin obosită

Andreea Damian

Nasul perfect este cel natural

Andreea Damian

Scrie un comentariu