Tabu
Image default
FASHION

Colectiile de iarna defileaza intr-un show unic

Miercuri, 2 decembrie, incepand cu ora 19:00, Plaza Romania isi asteapta clientii la un show inedit de fashion & beauty, in care noile colectii de iarna vor defila pe ritmuri de dans. Corina si trupa Amadeus vor deschide seara cu un concert de senzatie, iar Ilinca Vandici va fi gazda evenimentului.

Piesele vestimentare in tendintele noului sezon vor putea fi admirate intr-un spectacol de lumini, muzica si dans. Plaza Romania ii invita pe pasionatii de moda miercuri, 2 decembrie, la ora 19:00, sa admire modelele si vedetele pe catwalk, in cele mai atragatoare tinute de sezon. Evenimentul se va desfasura in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial.

Corina Bud si trupa Amadeus vor deschide show-ul de fashion cu un concert energic, urmat de prezentarea colectiilor de iarna ale brandurilor voastre preferate: Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Marks & Spencer, Colin’s, D’S Damat, Koton, Lashez, Penti, CCC, Bata, Il Passo si ECCO.

Alaturi de modelele profesioniste in tinute de iarna, pe podium vor defila vedetele autohtone Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestritu & Speak, Adi Nartea, Geanina Ilies si Ilinca Obadescu.

Gazda evenimentului va fi Ilinca Vandici, iar directorul artistic al prezentarii de moda Maria Andrei. Machiajul va fi realizat de Sephora si Yves Rocher, iar coafura de specialistii Bram’s Beauty Salon si Sorin Papacioc, care vor reflecta tendintele propuse de marile branduri internationale pentru acest sezon.

ARTICOLE SIMILARE

Beth Harmon, eroina din The Queen’s Gambit, o face „șah mat” pe Emily din Paris

Andreea Damian

Elemente-cheie din moda Belle Époque: Gibson Girl, Audubon & Poiret

Ciocîrlan

Cum a ajuns Tchikiboum, rochia care se poartă fără lenjerie intimă, să fascineze internetul

Andreea Damian

Vivienne Westwood în ediție limitată!

realitatea

Natalia Vodianova in campania de toamna a Stellei McCartney

realitatea

Raymond Weil Shine ar putea fi cadoul tău de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu