Home > Lifestyle > Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

Cu sanii la inaintare si cu o atitudine de vampa: asa pozeaza sotia lui Ghita Ciobanul din reclama la telefonia mobila. Tanara a descoperit Facebook-ul cu mult inaintea sotului ei care a stat mai mult cu oile decat cu computerul pana sa devina superstar si si-a expus din plin formele pentru prietenii ei.

Multa lume este curioasa cum arata nevasta lui Ghita, pe numele sau real Gheorghe Danuletiu, si care este de fapt povestea din spatele reclamei. Ei bine, are 21 de ani si s-a nascut in localitatea Balan din Salaj. Are ceva mai multa vechime pe Facebook, si-a facut cont acum doi ani, pe cand era in clasa a XII-a. Ca orice pustoaica, isi posta si fotografii sexy, cum este cea in care sta in pat lasand sa se vada un decolteu generos. A luat multe like-uri, dar parca tot alea din gospodarie au prins mai bine.
ghita 2
Tanara n-a trecut bacul pentru ca a luat nota 2,75 la matematica si a fost respinsa, insa n-a mai contat dupa ce in viata ei a aparut Ghita.  S-au cunoscut la Zalau si a fost dragoste la prima vedere. Ciobanul de la Jina a luat-o acasa la el si pe la sfarsitul anului trecut, tanara a ramas insarcinata. Evident, urmatorul pas a fost nunta, care a avut loc anul acesta, in luna ianuarie. In primavara a venit pe lume fetita, dar si contractul cu firma de productie care a realizat spoturile pentru firma de telefonie. Ghita a devenit o adevarata vedeta, iar orasenii s-au napustit la Jina sa vina sa-l cunoasca.

ghita 4

Articole asemanatoare
Fotografii de la nunta lui Ghita Ciobanul! Cum arata NEVASTA faimosului oier
13 sfaturi pentru o căsnicie fericită!
NEVASTA sau AMANTA? Jurnalul unei nimfomane (1) de CLARA BUCUR

Comenteaza acest articol

Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

by   1 min
0