Tabu
LIFESTYLE

Golden Sounds cu PAL Gold

Daca ti-ai petrecut ultimii ani cautand un radio retro cu stil, acum risti sa faci un atac de cord cand o sa vezi noul produs din colectia PAL GOLD, creat de designerul Henry Kloss pentru Tivoli Audio.

Noul Portable Audio Laboratory cu un design inspirat din anii 60 este valabil in patru nuante, insa se deosebeste de vechiul model prin cele trei butoane de control aurite. Un radio perfect pentru orice incapere, de la baie si bucatarie, la gradina sau living, PAL are acum un design mult mai placut, robust si elegant si isi pastreaza aceeasi capacitate de a prinde posturi cu o acuratete si calitate foarte mare, dimensiunile reduse care l-au facut celebru si carcasa cauciucata care il face rezistent la umezeala si praf.

PAL e prevazut cu un comutator AM/FM , un disc pentru schimbarea frecventelor, un buton pentru volum, baterie ecologica incorporata (se reincarca de fiecare data cand il bagi in priza si functioneaza pana la 16 ore) si este compatibil cu IPod si alte playere. Desi de mici dimenstiuni PAL GOLD te lasa fara respiratie, mai ales cand conectezi un CD sau MP3 player pentru a profita de avantajele acustice ale acestuia. Ca toate produsele semnate Tivoli Audio caracteristica de baza este fidelitatea sunetului. Ia-ti muzica cu tine oriunde ai merge.

*
Timpul de functionare scade sau creste in functie de nivelul volumului
Greutate: 880 g
www.tivoliaudio.ro

ARTICOLE SIMILARE

1-0! Razboi pe bani intre BANICA JR si BRENCIU

Avon – surpriza de Valentine’s Day

Culori si arome din cele mai condimentate 3 bucatarii ale lumii

realitatea

DE CE si-a parasit sotul DUCESA KATE in mijlocul sarcinii!!!

realitatea

Categoria de români tăiată de pe lista voucherelor de vacanţă în 2023

Andreea Damian

Cum să-ți antrenezi creierul epuizat și să-ți găsești din nou concentrarea

Andreea Damian

Scrie un comentariu