Tabu
Image default
lifestyle

GRASE si GRASI: Cine a slabit mai mult? Kelly Osbourne, John Goodman, 50 Cent? GRASE si GRASI!

GRASE sau GRASI: cine a slabit mai mult?

Vedetele de la Hollywood ar face orice pentru a arata mai bine sau a prinde un rol. Ca sa joace rolul unui bolnav de cancer in filmul “Things Fall Apart”, rapperul 50 Cent a dat jos 23 kg, iar acum se chinuie sa le puna la loc.

Marele (la propriu si la figurat ) actor John Goodman a slabit de la 180 kg la vreo 120. Nu se stie cum, dar singura solutie pare a fi operatia de bypass gastric.

Tot bypass gastric a facut Star Jones, cunoscuta ca  moderatoare a talk show-ului matinal The View al postului de televiziune ABC. Ea a dat jos – incredibil! – 70 kg in 2003, dar abia in 2007 a recunoscut operatia!

Kelly Osbourne era purcelusa de serviciu a reality show-ului familiei lui Ozzie. Acum, parca arata a femeiusca interesanta! Ea a slabit peste 20 kg, antrenandu-se pentru a participa la “Dancing with the Stars”.

Cel mai simpatic personaj din serialul Seinfeld, nu era cel titular, ci George Costanza, interpretat de actorul Jason Alexander. Acesta avea o adevarata obsesie pentru mancare, atat in viata reala, cat si pe ecran. Memorabile raman scenele sale cu eclerul luat din cosul de gunoi si cu sandvisul mancat pe furis in timpul unei partide de sex. Iata-l, dupa ce a slabit 14 kg!

Pentru a juca rolul din “The Machinist”, actorul Christian Bale a fost dispus sa slabeasca 29 kg, ajungand, la propriu, scheletic!

Jennifer Hudson nu a anuntat oficial cate kilograme a slabit, insa a mentionat ca, acum, poarta rochii cu 10 numere mai mici! Chiar se vede!

Despre actrita Valerie Bertinelli am scris deja ca a slabit 25 kg – zice ea – facand mult sex. Cert e ca, la 48 de ani, poate poza din nou in bikini!

Regizor de documentare socante, Michael Moore ar mai putea face un film despre cum a slabit el insusi 32 kg in 2009. Intre timp, a mai pus unele la loc!

Asadar, cine a slabit masi mult? Cine a slabit corect? cine s-a hazardat? Ce preferati: GRASE sau GRASI?

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se afla ieri în Londra

realitatea

SIMONA HALEP, fericita la nunta! FOTO!

Michael Jackson nu e pe moarte, se pregătește de concert

realitatea

Madonna în Malawi, pentru adopție

realitatea

Obama cântă “Born This Way” – VIDEO

realitatea

Ilinca Vandici, gafa monumentala in direct! Sefii din PRO sunt foc si para!

Scrie un comentariu