Tabu
PEOPLESlider

Heidi Klum, eclipsată de o româncă, la Cannes

Heidi Klum a fost fenomenală la gala Knights Of Charity din cadrul Festivalului de la Cannes, însă și o româncă a reușit să se facă remarcată la eveniment. 

Lavinia Postolache, fostă Miss România și o actriță aspirantă la Hollywood, a impresionat cu ținuta ei la evenimentul plin de vedete.

Românca a fost remarcată și de jurnaliștii de la Daily Mail, care au scris că “Lavinia Postolache s-a îmbrăcat să impresioneze, într-o rochie galbenă, din paiete, completându-și ținuta cu un colier de perle și o poșetă neagră de designer”.

Imagine

Lavinia Postolache a fost desemnată cea mai frumoasă româncă în 2010: a câștigat concursul Miss World România, reprezetand țara noastră ulterior la competiția din China.

Lavinia locuiește peste Ocean din 2009 și încearcă să dea marea lovitură la Hollywood. În vârstă de 33 de ani, românca s-a făcut deja remarcată în mici roluri, reușind să joace alături de Keanu Reeves în The Neon Demon. În urmă cu 2 ani, a fost distribuită în primul ei rol important într-un film regizat de William Norton, “False Colours”.

Aceasta este într-o relație de lungă durată cu un milionar francez, Jimmy Esebag, preşedintele al „Americas Licensing Holding Group”. Cei doi sunt căsătoriți și împreună au un băiețel.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

Andreea Damian

Un experiment cu Viagra a dus la pierderea a 11 sarcini

realitatea

7 gadgeturi pe care să le iei cu tine în orice vacanță

Andreea Damian

JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

Andreea Damian

Ce s-a apucat să facă Ioana Ginghină de când stă acasă

Tabu Tabu

Ediția anuală a revistei People dedicată celui mai frumos om din lume are pe copertă un trio

Andreea Damian

Scrie un comentariu