Home > Agenda > stiri > Help Net, un brand pregatit pentru viitor

Help Net, un brand pregatit pentru viitor

Lantul de farmacii Help Net aniverseaza in acest an 16 ani de existenta printr-un proces complex de rebranding.

Reteaua Help Net se afla in plin proces de rebranding, demarat la inceputul acestui an si care se va incheia în 2015. Rebranding-ul Help Net consta atat in schimbarea logo-ului, cat si in optimizarea principiilor de business, regandirea punctelor tari, a oportunitatilor si restructurarea brandului Help Net ca personalitate. Procesul de rebranding dezvaluie un brand puternic, matur, relevant pentru clienti si iubit de acestia, un brand in masura sa sustina toate initiativele de business in anii care vor urma.

Pana acum, procesul de rebranding s-a implementat in retail in 100 de farmacii, iar in 2015 intreaga retea de 175 de farmacii va fi complet rebranduita.

Aniversarea a 16 ani de Help Net marcheaza, de asemenea, atingerea unui numar de 175 locatii la nivel national, cu o pondere a produselor non farmaceutice de 43% din cifra de afaceri Help Net. In acest moment, Help Net are 1.250 angajati si peste 1.500.000 de clienti activi, pe care reuseste sa ii pastreze cu succes, prin programe dedicate, servicii de calitate si specialisti competenti, pregatiti sa faca fata cerintelor lor.

Articole asemanatoare
Help Net – Mai sănătos, mai fericit!

1 Response

  1. Pingback : Help Net, un brand pregatit pentru viitor | Femininne

Comenteaza acest articol

Help Net, un brand pregatit pentru viitor

by   1 min
1