Tabu
Image default
lifestyle

HOROSCOP 2013 – Anul Sarpelui Negru

2013 – Anul Şarpelui Negru

Chiar dacă sună ca un personaj din filmele lui Tarantino, Şarpele Negru, care patronează anul 2013, înseamnă progres, stabilitate, dar şi nevoia de concentrare şi disciplină pentru îndeplinirea ţelurilor.

Pe harta astrală a lui 2013, Saturn se află într-o relaţie armonioasă cu Mercur, planeta comunicării, Neptun, legătura noastră cu întregul cosmos şi Chiron, vindecătorul de răni. Dar, cu Saturn, lucrurile sunt complicate chiar şi atunci când se află într-o conjunctură bună. Te va încerca, mai nou, ambiţia de a face ceva măreţ, de a trece la un nivel mai evoluat şi, mai mult, vei avea parte de nenumărate oportunităţi pentru a-ţi duce la împlinire dorinţa.

Pe parcursul anului, fii pregătită să simţi că te afli pe un teren alunecos. Uranus este activ în această perioadă şi îi place să ne zdruncine realităţile false în care trăim cu fulgere neaşteptate. Marile schimbări vor veni peste noapte, în urma unor mari revelaţii. Marte pune şi el umărul la tensionarea situaţiilor, dar de asemenea îţi va oferi mobilitate şi ambiţie pentru a evolua.

Foarte mare grijă la job în anul Şarpelui Negru. Semnarea documentelor de orice fel necesită atenţie înzecită. Pe de altă parte, Şarpele are o energie care te poate avantaja dacă lucrezi in cercetare sau investigaţii.

Şarpele aduce şi mari transformări sau vindecări. Mai mult, în 2013, Pluto va dezvălui ceea ce e ascuns adânc în subconştient. Încet-încet, vom începe să vedem motivele pentru care s-au întâmplat unele lucruri, înţelegem cauzele anumitor disfuncţii. La fel ca şarpele, scăpăm de “pielea” noastră cea veche, devenim strălucitoare, înţelegem trecutul şi îl lăsăm în urmă.

Ai grijă să îţi creezi un spaţiu securizant la serviciu în acest an. Şarpelui îi place protecţia, trebuie să se simtă în siguranţă pentru a-şi pune abilităţile în mişcare. Anul acesta ai şansa să înaintezi încet, dar sigur. Saturn îţi va sprijini eforturile, iar dacă te concentrezi, vei duce lucrurile la bun sfârşit.

Cât priveşte viaţa socială, chiar nu este nevoie să ieşi în lume atât de des dacă nu ai chef. Consideră anul 2013 ca o perioadă de introspecţie.Nu te lăsa atrasă în activităţi sociale superficiale dacă eşti mai degrabă interesată de consolidarea unor relaţii serioase.

Întâmpină anul 2013 cu vestimentaţii închise la culoare şi gânduri pozitive. În mitologie, şarpele reprezintă adesea vindecarea trupului dar şi întoarcerea spre o o treaptă mai înaltă a spiritualităţii. Anul acesta, aşteaptă-te ca multe dintre problemele din trecut să se rezolve pentru ca tu să poţi evolua încet, dar sigur.

MAI MULTE DETALII despre fiecare zodie in parte in fiecare numar al revistei TABU!p>

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

MARUTA ii cere lui PRIGOANA 15.000 euro!

Top 10 vedete dezbrăcate

realitatea

Se caută fonduri pentru recondiționarea rochiilor lui Scarlett O’Hara

realitatea

Jude Law și Sienna Miller, din nou logodiți?

realitatea

MARIUS TUCA l-a santajat pe Mititelu?

Madonna, socata ca Adele a fost calificata “prea grasa” de Karl Lagerfeld

3 comentarii

Scrie un comentariu