Tabu
Image default
lifestyle

HUIDU, suparat la nunta!

La nunta lui Vlad Huidu cu cantareata Giulia Anghelescu, Şerban Huidu, fratele mirelui, a fost mut în faţa  presei. Şi avea şi motive să fie supărat, căci sentinţa de săptămâna trecută a  Judecătoriei Braşov în cazul fostului realizator TV Şerban Huidu a fost atacată cu recurs de către rudele victimelor.

În accidentul rutier provocat de Huidu pe Drumul Naţional 1, în octombrie  anul trecut, trei oameni şi-au pierdut viaţa. Prezentatorul a fost condamnat la  doi ani şi jumătate de puşcărie cu suspendare. În plus, Şerban Huidu nu trebuie  să comită nici o infracţiune în următorii 4 ani şi jumătate. În caz contrar,  pedeapsa de doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare se va activa.

Fostul realizator al Cronicii Cârcotașilor a venit la nunta Giuliei împreună cu soția și copiii, la volanul mașinii sale aflându-se o cunoștință. Deși  fratele și proaspăta lui soție erau în culmea fericirii, pentru că tocmai se  cununaseră religios și își botezaseră și fetița, pe Sabina, Huidu nu s-a putut  bucura cu tot sufletul. Serios și încruntat, Huidu a ieșit din biserică fără a  sta de vorbă cu jurnaliștii și s-a dus glonț la mașină.

”Șerban arată foarte bine, se simte foarte bine. Am vorbit la telefon mai  toată vacanța. Mi se pare că este foarte schimbat”, a declarat Găinușă despre  fostul lui coleg.

Şerban Huidu a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni  de închisoare cu suspendare în procesul în care a fost judecat pentru  ucidere din culpă pentru accidentul cu 3 morţi pe care l-a  provocat. Tragedia a avut loc pe 16 octombrie 2011,când Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre  Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care  sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în  care se aflau trei persoane. Toate cele trei persoane au murit. Huidu conducea  maşina în care se aflau soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi  bona.


Mai mult: Şerban Huidu, supărat la nunta fratelui său – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Baneasa Shopping City devine Ţara Minunilor

realitatea

Păpușile Anne Geddes, în toate lanțurile de magazine

realitatea

Lincoln pe DVD din 5 iunie

Cannes, part one

realitatea

Robert Downey Jr. si salariul astronomic de la “The Avengers”

Top 20 sinucideri celebre

realitatea

Scrie un comentariu