Tabu
BEAUTY

Iată cantitatea exactă de protecție solară pe care ar trebui să o aplici pe față

După cum știi, aplicarea protecției solare pentru a-ți proteja pielea este esențială. Dar care este cantitatea ideală de aplicat pe față pentru o protecție totală optimă? Iată răspunsul.

O mică atingere pe nas, frunte și bărbie și întindem produsul, dar este chiar suficient pentru a proteja epiderma de razele UV ? După cum știm, expunerea prelungită la soare – pe lângă faptul că este periculoasă pentru sănătate – are un efect devastator asupra pielii: îmbătrânire prematură, piele deteriorată și pete maronii urâte.

Adaugă în trusa de frumusețe de vară o nouă protecție solară bună și ai grijă să scapi de cele din vara trecută, cu un indice de protecție 20, 30 sau 50 pentru protecție maximă.

Cantitatea exactă de protecție solară care trebuie aplicată pe față

Indiferent dacă vei petrece ziua la plajă sau doar faci o plimbare în oraș, este esențial să folosești zilnic protecție solară sau îngrijire cu SPF. Acesta ar trebui să fie și ultimul pas în rutina ta de frumusețe înainte de a părăsi casa dimineața.

Am întrebat un dermatolog care este cantitatea perfectă pentru o protecție optimă. Se recomandă aplicarea echivalentului a jumătate de linguriță de protecție solară pe față și gât pentru a asigura o acoperire suficientă care să alunge razele UV.

Și cum rămâne cu corpul? O cantitate insuficientă scade în mod clar nivelul de protecție împotriva expunerii la soare. Pentru suprafața corpului tău, numără așadar echivalentul a 6 lingurițe de protecție solară.

În cele din urmă, nu uita să aplici din nou crema de protecție solară în mod regulat (ideal la fiecare oră și jumătate) pentru o protecție ideală.

ARTICOLE SIMILARE

Nivea, caritatea, diamantele și criza

realitatea

Iubesc…

realitatea

Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80

realitatea

Nails art: culori la modă pe care să le adopți în această vară pentru a-ți pune în valoare picioarele

Andreea Damian

A aplicat acest amestec pe o cicatrice mai veche. După 7 zile a observat diferențele

Andreea Damian

Cum să te epilezi cu zahăr, la tine acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu