Tabu
BEAUTY Slider

Cea mai eficientă metodă de epilare în timpul izolării

epilare

A apărut pe piaţă o metodă de epilare total noninvazivă, naturală, care se pretează şi cu probleme dermatologice – epilarea cu zahăr.

Epilarea cu zahăr  se realizează cu o pastă de zahăr 100% organică şi hipoalergenic. Este singurul produs permis în cazul persoanelor ce suferă de dermatite, psoriazis, cât şi celor care suferă de varice. Deoarece pasta de zahăr este hidrosolubilă, nu aderă la celulele vii,  deoarece este hidrosolubilă. Astfel, nu apare situaţia lezării pielii ca în cazul epilării cu ceară.

Procedura este una simplă. Cosmeticiana îşi va pune mănuşile de unică folosinţă, va degresa pielea cu o loţiune, iar pe unele zone va aplica chiar şi pudră. Apoi, se va utiliza o minge din pastă de zahăr pentru a îndepărta firele de păr. La final, specialistul se va asigura că nu au rămas fire de păr nedorite pe corp şi va aplica o loţiune hidratantă şi calmantă.

Dacă în cazul epilării cu ceară primele fire de păr apar după 4, 5 zile, în cazul epilării cu zahăr, acestea apar după aproximativ 2-3 săptămâni, în funcţie de zonă. După epilarea cu zahăr pielea se simte mult mai catifelată, nu rămâne lipicioasă.  După mai multe epilări, rădăcina firului de păr se slăbeşte, iar firele de păr devin mai subţiri şi numărul lor scade. În ceea ce priveşte costurile procedurii de epilare cu zahăr, acestea sunt puţin mai ridicate decât în cazul epilării cu ceară. Pe termen lung, însă, reprezintă o investiţie avantajoasă, deoarece intervalele la care se realizează epilarea cresc, ajungând chiar şi la două luni.

ARTICOLE SIMILARE

Dita Von Teese folosește peste 300 de produse pentru machiaj și coafură

Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită

Dora Constantinovici

Influencerii de pe Instagram sunt atrași de Cernobîl ca moliile de bec

Dora Constantinovici

Prințul Harry a devenit stilistul „neoficial” al soției sale

Andreea Damian

Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

realitatea

II – Fotografiile pe care le fac – Cristiana Apostol

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu