Home > Vedete > De ce îi este dor Innei în această perioadă de izolare

De ce îi este dor Innei în această perioadă de izolare

inna

Una dintre cele mai îndrăgite soliste românce cu o carieră internațională se află și ea în izolare și speră că toată această perioada să treacă mai repede. Pentru că Inna, pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu (33 de ani), duce lipsa evenimentelor și a concertelor pe care le susținea aproape săptămanal fiind plecată zilnic.
Din cauza vremurilor pe care le trăim și a pandemiei de coronavirus foarte multe concerte și spectacole s-au anulat sau amânat. Este și cazul Innei, artist român cu mare succes internațional. La fel că și Alexandra Stan, vedetă noastră are succes în Mexic, Spania, Japonia sau Turcia.

inna sexy

inna sexy

Solista a postat pe conturile sociale un mesaj emoționant, dar și o fotografie în care apare fără sutien, acoperindu-și sânii cu mâinile: “Mi-e dor să fiu iar pe scenă!”. Pe unul dintre conturile ei de Facebook, vedetă a mai scris: “Muzică românească nu trebuie lăsată să moară. La fel cum susținem celelalte ramuri ale industriei, trebuie să îi ajutăm pe artiștii români să depășească cu bine această criză. Acum, mai mult decât oricând. În acest sens, împreună cu artiștii de la globalrecords, hahaha_production și quantum.music, am decis să trimitem o scrisoare către Ministerul Culturii. În cadrul ei, am solicitat că autoritățile să intervină asupra impactului pe care măsurile de prevenție împotriva COVID-19 le au și vor continuă să le aibă asupra industriei muzicale din România”, a mai scris vedetă pe rețelele de socializare. Se știe că solistă era foarte activă și aproape zilnic era plecată peste hotare la concerte, filmări de videoclipuri sau ședințe foto.

 

Articole asemanatoare
delia-matache
Printre schimbările din carieră, Delia a găsit o nouă metodă să facă mișcare
delia
Unde a fugit Delia cu familia pe 15 mai
inna
Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip
inna
Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip

Comenteaza acest articol

De ce îi este dor Innei în această perioadă de izolare

by Tabu Tabu   1 min
0