Home > Lifestyle > Stiri > Iata cum arata invitatia la inmormantarea lui Whitney! Bobby Brown s-a suparat si a plecat de la ceremonie!

Iata cum arata invitatia la inmormantarea lui Whitney! Bobby Brown s-a suparat si a plecat de la ceremonie!

Nici nu se terminase bine inmormantarea lui Whitney Houston ca cei de la tmz.com au si ajuns in posesia invitatiei la serviciile funerare. Textul care insotea invitatia este unul simplu, potrivit unei astfel de situatii, desi, sincer, eu de invitatie la inmormantare n-am mai auzit.

“Cu recunostinta din toata inima, familia Houston va roaga sa onorati cu prezenta serviciul funerar pentru Whitney Elizabeth Houston!”, este textul printat peste o fotografie a lui Whitney zabind. De remarcat este expresia in engleza “home going service”, des folosita in astfel de situatii de comunitatea de cuoare din SUA, care sugereaza ca decedatul se intoarce acasa, in Rai.

Inmormantarea lui Whitney a decurs fara incidente, singurul nervos fiind fostul sot al vedetei, Bobby Brown. Acesta s-a ridicat si a plecat la scurt timp dupa inceperea ceremoniei, suparat ca nu a primit un loc langa familie. Ulterior, “distrus de tristete”, el a sustinut un concert.

hollyscoop.com

Articole asemanatoare
whitney houston
Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă
Whitney Houston
Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway
Whitney Houston
Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

Comenteaza acest articol

Iata cum arata invitatia la inmormantarea lui Whitney! Bobby Brown s-a suparat si a plecat de la ceremonie!

by realitatea   1 min
0