Home > Lifestyle > Iata-l pe BEBELUSUL Annei Lesko!

Iata-l pe BEBELUSUL Annei Lesko!

lesko 4dlesko pantofioriANNA LESKO si-a vazut pentru prima data bebelusul! Anna Lesko (35 de ani) urmează să devină mama unui băieţel la sfârşitul lunii martie. Anna Lesko aşteaptă cu emoţie venirea pe lume a bebeluşului său şi este nerăbdătoare să îşi cunoască fiul, însă până atunci l-a văzut deja la ecografia 4D.

Anna a făcut o ecografie 4D şi a făcut publică o fotografie din timpul acesteia. Cântăreaţa a postat un mesaj în care pare că este puţin supărtă pe unii dintre fani, cei care ar fi criticat-o în comentariile lor.

“Nimeni nu este scutit de greşeală! Eu oricum ţin la voi cei care îmi scrieţi atât părerile pozitive cât şi cele negative. Iar acum vreau să împart cu voi prima poza 4D cu bebe al meu!”, a scris Anna Lesko pe Facebook, lângă fotografia făcută la cel mai recent control pe care l-a făcut. Faţa micuţului se vede extrem de clar, iar trăsăturile deja bine definite i-au copleşit de emoţie pe fani.

Artista nu a ales încă numele de botez al micuţului, preferând să se decidă asupra acestuia numai după ce-şi va ţine bebeluşul în braţe şi va vedea ce trăsături are. Ştie doar că acesta va avea numele de familie Lesko, alături de cel al tatălui, Neniţă.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/prima-imgine-cu-bebelusul-annei-lesko-in-burtica-483106.html#ixzz2uAcQ5JCA


Loading...

Comenteaza acest articol

Iata-l pe BEBELUSUL Annei Lesko!

by   1 min
0