Tabu
lifestyle

ILIE NASTASE s-a insurat, a patra oara, cu BRIGITTE SFAT! Primele imagini!


Ilie Nastase s-a casatorit cu Brigitte Sfat, la Timisoara. Cel care a oficiat cununia civila este primarul orasului de pe Bega, Nicolae Robu. Nasii celor doi sunt doi oameni de afaceri din Sibiu. Cei doi s-au prezentat la oficiul starii civile in jurul orei 17:00. La cununia civila a celor doi au prezenti, printre alti invitati de seama, Nadia Comaneci si Ion Tiriac, scrie Opinia Timisoarei. Ilie Nastase, in varsta de 66 de ani, si Brigitte Sfat, de 36 de ani, sunt impreuna din anul 2010, iar la finalul lunii mai si-au depus actele pentru casatoria civila.

Amandoi au mai fost casatoriti in trecut, Ilie Nastase avand cinci copii din mariajele anterioare, iar Brigitte Sfat doi.

Brigitte Sfat a devenit cunoscuta in 2000, dupa ce a fost desemnata Miss Top Model Romania. La scurt timp, aceasta s-a casatorit cu omul de afaceri Octavian Sfat, care a murit in anul 2002. La doar 25 de ani, Brigitte s-a trezit vaduva, cu un copil de crescut si cu o avere de gestionat.

Necazurile nu s-au terminat acolo pentru frumoasa vaduva, care avea sa fie condamnata la inchisoare dupa preluarea afacerilor fostului sot, deoarece a platit un individ ca sa ameninte un datornic. Inainte de puscarie, a realizat un material si a pozat in Playboy.

Dupa ce a iesit din puscarie, Brigitte Sfat si-a reluat activitatea in afaceri si a decis sa incerce un nou mariaj, cu Ovidiu Torj, cu care are o fetita. Dupa nici trei ani de casatorie, cei doi au divortat.

Un trecut la fel de bogat in relatii are si Ilie Nastase, care a fost casatorit de trei ori, ultimul dintre mariaje fiind cel cu Amalia Nastase, de care s-a despartit in 2010, an in care a cunoscut-o pe Brigitte.

ARTICOLE SIMILARE

Cei mai bine îmbrăcați în 2008

realitatea

Christina Aguilera se preocupă de viața ei sexuală

realitatea

O fata din Romania prietena cu Pamela si cu Priscilla Presley / FOTO

Jane Fonda va reveni într-o piesă de teatru pe Broadway

realitatea

Secret tweet meet n-a fost un secret pt fetele de la Tabu

realitatea

NUNTA Adinei Alberts cu Viorel Cataramă! Vinuri din anul de naştere al miresei, corul Operei Române, dar fără plicuri cu bani!

1 comentariu

poly 11 November 2013 at 10:02

Bai Ilie da’ fraier poti sa mai fii. Ia te uita cu cine te-ai insurat.Cu o fosta puscariasa, care mai are si copii facuti prin boschetii Timisoarei, pai nu-ti dai seama prostule de ce curvetul asta s-a maritat cu tine? Pentru banii tai bunicule, asteapta sa mori si dupa aia se va pisa pe mormintul tau. Si daca nu mori de bunavoie, atunci…….. stii tu ce-o sa-ti faca, pentru ca panarama de genul ei iti cunoaste punctele sensibile, si-atunci sa vezi cum o sa rida lumea si cu curul de un fraier ca tine. In loc sa stai dracului linisti sa-ti vezi de batrinetele tale, tu hodorogule te-ai insurat, si cu cine? Las’ ca vezi tu, daca mai ai timp.

Răspunde

Scrie un comentariu