Tabu
Image default
lifestyle

Ilinca Vandici, gafa monumentala in direct! Sefii din PRO sunt foc si para!

Ilinca Vandici a spus in direct ceea ce nu ar fi trebuit nici macar sa gandeasca, iar “dezvaluirile” le-a facut chiar in timpul emisiunii pe care o prezinta.

Luni seara, Ilinca a avut-o invitata in platoul emisiunii pe vrajitoarea Maria Campina, care se pare ca a “vrajit-o” chiar si pe Vandici, incat frumoasa prezentatoare a ajuns sa spuna cu voce tare ceea ce probabil ca ar fi trebuit sa tina doar pentru ea.

Vedeta de la Acasa TV a dezvaluit pentru telespectatori ceea ce i s-a aratat in globul de cristal al invitatei. “Eu asta am vazut acolo in bolul de cristal,  ca postul Kanal D va ramane lider…”, a apucat sa spuna moderatoarea, inainte ca cei din regie sa reuseasca sa o opreasca. Interesant este ca nici nu si-a dat seama ca a gafat.
Ceea ce s-a aratat in bolul de cristal a fost atat de “impresionant” incat l-a luat prin surprindere pana si pe Adrian Artene, colegul Ilincai de platou, care nu a stiut cum sa iasa din incurcatura. Asa ca la intrebarea inocenta a lui Vandici “Dar ce-am zis?”, Adrian a dres-o rapid “Cancan TV”.

ARTICOLE SIMILARE

Debbie Rowe le-a făcut altar copiilor lui Michael

realitatea

Destiny’s Child se întorc

realitatea

Titanic revine…3D

Kate Moss s-a dat pe Budism

realitatea

Matthew Perry s-a internat la dezintoxicare

realitatea

Kylie Minogue se mărită

realitatea

1 comentariu

Anca 8 May 2013 at 16:14

Ilinca Vandici nu e o femeie frumoasa, e o femeie banala. Nu e desteapta deloc, nici spontana, nici interesanta. NU stiu ce e: cantareata? dansatoare? actrita? e model play boy si atat presupun….si de aceea nu inteleg de ce i s-ar acorda mai multa atentie decat Ginei Pistol sau altor pitipoance inculte, false, vopsite si TUTE.

Răspunde

Scrie un comentariu