Tabu
lifestyle

Ilinca Vandici, gafa monumentala in direct! Sefii din PRO sunt foc si para!

Ilinca Vandici a spus in direct ceea ce nu ar fi trebuit nici macar sa gandeasca, iar “dezvaluirile” le-a facut chiar in timpul emisiunii pe care o prezinta.

Luni seara, Ilinca a avut-o invitata in platoul emisiunii pe vrajitoarea Maria Campina, care se pare ca a “vrajit-o” chiar si pe Vandici, incat frumoasa prezentatoare a ajuns sa spuna cu voce tare ceea ce probabil ca ar fi trebuit sa tina doar pentru ea.

Vedeta de la Acasa TV a dezvaluit pentru telespectatori ceea ce i s-a aratat in globul de cristal al invitatei. “Eu asta am vazut acolo in bolul de cristal,  ca postul Kanal D va ramane lider…”, a apucat sa spuna moderatoarea, inainte ca cei din regie sa reuseasca sa o opreasca. Interesant este ca nici nu si-a dat seama ca a gafat.
Ceea ce s-a aratat in bolul de cristal a fost atat de “impresionant” incat l-a luat prin surprindere pana si pe Adrian Artene, colegul Ilincai de platou, care nu a stiut cum sa iasa din incurcatura. Asa ca la intrebarea inocenta a lui Vandici “Dar ce-am zis?”, Adrian a dres-o rapid “Cancan TV”.

ARTICOLE SIMILARE

Crista Flanagan a pozat în Playboy

realitatea

Numărul fanilor lui Eminem de pe Facebook depășește populația României

realitatea

Un superb model argentinian danseaza la bara si simuleaza sexul intr-un show TV

Starea lui Michael în momentul morții: 51 de kilograme, fără păr, cu stomacul plin de medicamente și corpul ciuruit de injecții

realitatea

Tatăl Fantomă, în competiţia Festivalului de Film de la Montreal

realitatea

Zi și Noapte de Sânziene la MTR

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu