Tabu
lifestyle

IMM-urile redevin o miză pentru bănci

”Cred că în nouă luni de criză cei care trebuiau să dispară au dispărut și de acum putem începe să reconstruim portofoliul de clienți IMM”, a spus pentru MONEY EXPRESS Daniel Szekely, director IMM, în cadrul Băncii Transilvania, care și-a anunțat încă din 2005 intenția strategică de a deveni ”Banca nr. 1 pentru IMM-uri”.

Gian Marco Felice, președintele ProCredit Bank, singura bancă din România specializată în creditarea întreprinderilor mici și mijlocii, se așteaptă ca instituția pe care o conduce să reintre pe profit în al doilea semestru, acum fiind pe pierdere. ”Mă aștept la un profit în cel de-al doilea semestru, dar nu pentru că economia se va stabiliza, pentru că probabil va continua să se deterioreze, ci pentru că clienții noștri și-au găsit drumul prin criză – unii au decis să vândă activele, alții să-și caute un job sau alte soluții”, spune bancherul.

Banca Transilvania a lansat luna trecută prima campanie publicitară amplă de după declanșarea crizei, care promovează un produs de creditare dedicat IMM-urilor – ”Creditul Gata Garantat”, dezvoltat în parteneriat cu Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM). Citiți în MONEY EXPRESS câte credite a vândut de la începutul anului până acum Banca Transilvania IMM-urilor și ce alte bănci se pregătesc să atace acest segment.

ARTICOLE SIMILARE

Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Nikolai Alekseev

realitatea

1 octombrie – ziua internationala de lupta impotriva cancerului la san

realitatea

Londra e ca mine. Puțin “altfel- adică.

realitatea

DIETA Gabi Firea : “Am slăbit 22 de kilograme în trei luni”.

Cher, dezgolită pe scenă

realitatea

Fosta sotie a lui Dichiseanu, perfecta in costum de baie!

Scrie un comentariu