Tabu
Image default
LIFESTYLE

UNIC: Avea in burta pe fratele sau geaman!

Cazul lui Sanju Bhagat te lasa fara cuvinte pentru ca nu ai mai auzit de asa ceva mai mult ca sigur. Pentru ca avea un abdomen atat de mare si pentru ca durerile devenisera din ce in ce mai acute a fost dus de urgenta la spital, crezandu-se ca poarta in burta o tumora probabil benigna. Medicii au ramas muti atunci cand in timpul operatiei, dupa ce au eliminate mai multi litri de lichid, si-a facut aparitia mai intai un picior apoi o manuta si in cele din urma fire de par.
Surpriza! Barbatul avea in burta cu copil, la prima vedere puteti spune ca acesta tocmai nascuse dar de fapt medicii au eliminat corpul mutant al fratelui sau geaman, descoperind astfel, unul dintre cele mai bizare cazuri: fetus in fetus. Aceasta anomalie congenitala este extreme de rar intalnita si se manifesta prin blocarea fetusului in interiorul fratelui sau geaman in timpul gestatiei.
Astfel, fetusul poate supravietui ca parazit cu ajutorul unui fel de cordon ombilical, alimentandu-se prin intermediul acestuia de la fratele sau. Cazul a fost intens mediatizat si ramane celebru in lumea medicala – vezi si www.kanald.ro

ARTICOLE SIMILARE

RADU MAZARE la un pas de moarte!

Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!

Avem tradiție în șah dar ne batem joc de șahiști – campioana Irina Bulmaga refuză să mai joace

Dora Constantinovici

Mama lui Mihai Mitoseru a fost bomba sexy a Romaniei!

Schimbări majore la cărțile de identitate. La ce trebuie să fii atent dacă te muți

Andreea Damian

Mâncatul de unul singur – semn că suferi de singurătate sau un trend?

Andreea Damian

Scrie un comentariu