Tabu
LIFESTYLE What's hot

Ce frumoasa era GEORGIANA, fata care a murit in conditii ciudate in Centrul Vechi / A luat DROGUL VIOLULUI?

Georgiana avea 26 de ani și se afla la locul de muncă – un club din Centrul Vechi – duminică seara. Ea a băut un cocktail care conținea și droguri. Combinația de alcool + substanțe i-a adus într-un final moartea. Imediat după ce i s-a făcut rău, fata a fost dusă la Spitalul Universitar din București. În ambulanța care a transportat-o la spital, medicii au reușit să o stabilizeze. Ea a fost transferată apoi în camera de gardă a Spitalului Universitar și urma să fie mutată la Unitatea de Urgență. Din păcate, în drum spre U.P.U., Georgiana a murit. “În seara de duminică spre luni, o tânără din București, Georgiana Ispas, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Universitar. Fata lucra la un club din Centrul Vechi și, după ce a consumat moderat băuturi alcoolice, a leșinat și a fost nevoie de intervenția oamenilor de pe salvare pentru a stabiliza situația. Imediat, ea a fost dusă la spital, însă cu toate eforturile doctorilor, tânăra a decedat ieri! Analizele toxicologice au fost duse la INML și, în cazul în care se va considera că sunt urme de moarte suspectă, dosarul va ajunge pe masa procurorilor care vor dispune începerea unei anchete. Georgiana avea o soră geamănă care a presimțit că ceva nu este în regulă cu sora ei. Florina, sora geamănă a Georgianei, a născut o fetiță în urmă cu puțin timp și în seara când sora ei a murit a fost extrem de agitată.

Prietenii și colegii Georgianei susțin că fata nu era mare amatoare de băuturi alcoolice. De asemenea, ei cred că de vină pentru moartea tinerei de 26 de ani este DROGUL VIOLULUI pus în cocktailul pe care fata l-a băut în acea seară.

DROGUL VIOLULUI

GHB (acid Gamă HidroxiButiric) sau „drogul vi0lului” reprezintă, potrivit specialiștilor, o amenințare majoră la adresa femeilor. Administrarea acestuia transformă victimele în marionete, care pot fi manipulate cu ușurință, după bunul plac al celor care le doresc răul.

 “Pentru a fi acceptați de către o femeie, bărbații pun acest drog în băutura acesteia, pentru că apoi să o violeze fără ca ea să riposteze vehement. GHB se vinde sub formă de lichid, praf, capsule sau granule, ce se dizolvă în apă sau alcool. Pentru că nu are nici miros sau gust, nu poate fi depistat la prima vedere. GHB își face efectul în circa 5-15 minute, consumatorul simțindu-se la fel ca după un pahar sau două de alcool: relaxat, ușor amețit, destins, dezinhibat”, susține Gigel Lazăr, reprezentantul Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO), singurul ONG din România care este preocupat de fenomenul “DROGULUI VIOLULUI“. Potrivit CIADO, numărul celor care folosesc GHB a crescut semnificativ în România.

– See more at:

ARTICOLE SIMILARE

PANICA in familia Andreei Raicu! Au chemat de urgenta o AMBULANTA!

Celebritati care sufera de rozacee

IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!

“Sunt gay.” Anuntul care a luat prin surprindere lumea showbiz-ului

Loredana Groza, look neasteptat la Vocea Romaniei!

Delia fără inhibiții în FHM

Scrie un comentariu