Tabu
Image default
CULTURE What's hot

PROTEST in pielea goala in Romania / FOTO cu artista care a facut asta!

Moda protestelor nud a prins și la Timișoara. O artistă a postat pe profilul său de pe o rețea de socializare o poză în care poartă doar o mască de gaze și un trandafir roșu.

UPDATE. Soprana Diana Papp a retras, duminică seara, fotografia nud de pe rețeaua de socializare.

Imaginea e un protest față de poluarea pe care a produce fabrica de anvelope a concernului german Continental. Timișorenii se plâng deseori de poluare, și mai ales de minrosul deranjat în urma procesului de fabricație. Lunile trecute compania a recunoscut poluarea și a anunțat o investiție de câteva milioane de euro menită să estompeze mirosurile neplăcute.

Fotografia postată  de soprana Diana Papp poartă titlul „Artă urbană” și a fost primită cu felicitări de prietenii virtuali ai timișorencei. Imaginea care o prezintă pe tânăra femeie nud, în fața unui gard pe care este o reclamă la compania de anvelope, a fost realizată duminică la prânz.

Diana Papp (42 de ani) a mai iscat valuri în rândul opiniei publice timișorene după ce, în luna ianuarie, și-a dat pantalonii jos și s-a fotografiat stând pe o scoică de toaletă abandonată pe o stradă din Timișoara. ”Cât despre mine, se vede treaba că am spart barierele gândirii convenționale și pot să spun că mă simt bine atunci când mă manifest spontan”, scria soprana în iarnă, în legătură cu fotografia  respectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Inna – umilita in direct la TV : “Sunt frumusica, asa uratica cum sunt”

NAOMI CAMPBELL – ce tragedie!

THE WOMEN: Femei de polistiren

realitatea

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în 10 ani cu tehnologii avansate

Andreea Damian

Update: CRIMA? Baiatul disparut de Valentine’s Day a fost gasit mort in Dambovita

Uite ce mult a slăbit Ioana Băsescu!

Scrie un comentariu