Home > Lifestyle > Fata lui MICHAEL JACKSON – gravida la 16 ani!

Fata lui MICHAEL JACKSON – gravida la 16 ani!

paris-jacksonparis jacksonPARIS, fata lui Michel Jackson, a ramas insarcinata la numai 16 ani!

Paris Jackson, fiica de 16 ani a lui Michael Jackson, şi iubitul ei ar aştepta primul lor copil. Zvonurile au apărut prima dată după ce tinerii au fost văzuţi într-un magazin de bijuterii în timp ce îşi căuatu inele de logodnă.  Mai mult, de curând Paris a fost surprinsă în timp ce lua cina cu iubitul ei şi, potrivit martorilor,  burtica ei de gravidă pare să fi fost evidentă.
“Lua cina cu iubitul ei, la un restaurant. Este complet neobişnuit să ţii un toast cu apă, în loc de vin, aşa cum a făcut ea. Acest detaliu şi faptul că are burta destul de proeminentă,  i-au făcut pe unii oameni să vorbească despre sarcină”, a declarat o sursă pentru DailyStar.

Purtătorul de cuvânt al familiei a refuzat să comenteze zvonurile: “Nu comentez detalii din viaţa ei personală”. Anul trecut, Paris a fost internata intr-un centru de dezintoxicare dupa o tentativa de sinucidere.
După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 84 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael şi Prince Michael II.

Articole asemanatoare
cinema
Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă
Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris
Paris
Cum a ajuns o fată moartă din Paris să aibă cele mai sărutate buze din istorie
prințesa Diana
Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Comenteaza acest articol

Fata lui MICHAEL JACKSON – gravida la 16 ani!

by   1 min
0