Home > Agenda > IN-CRE-DI-BIL! Ce a facut Procuratura dupa accidentul aviatic din Apuseni!!!

IN-CRE-DI-BIL! Ce a facut Procuratura dupa accidentul aviatic din Apuseni!!!

IN-CREDIBIL! Ce a gasit cu cuviinta sa faca Procuratura a doua zi dupa tragicul accident din Apuseni!!!  Dr. Dana Safta, directorul medical al Spitalului Elias, a dezvăluit că, marți, la o zi după accident, cei de la Procuratură au sunat la Spitalul Elias. Conform DCNewsaccident apuseni, anchetatorii au solicitat fișa postului pentru dr. Calu și au vrut să afle dacă acesta se afla în timpul programului luni, la momentul accidentului.

Dr. Calu participă voluntar în programul de transfer de organe, fără să fie remunerat. El are jumătate de normă la Spitalul Elias și jumătate de normă ca profesor la UMF „Carol Davila” din București.

Dr. Valentin Calu este specialist în chirurgie toracică, hepatică şi transplant şi purtător de cuvânt al Spitalului Elias. El este cel care a sunat-o, imediat după prăbuşirea aeronavei, chiar pe directoarea medicală a unităţii, Dana Safta, căreia i-a spus „Ne-am prăbuşit. Sunt întins pe pământ şi abia respir“. Ulterior, a făcut un foc pentru a se încălzi, cu ajutorul obiectelor din bagajul său – papuci, halat, after-shave.

Foto: Stiri de Cluj

Articole asemanatoare
INCREDIBIL! Medicul Zamfir transmitea ora exacta in locul coordonatelor geografice…
RAZVAN PETRESCU nu va mai pilota niciodata
Respect, AURA ION! A murit cu lacrimile inghetate pe obraji…

1 Response

  1. gheorgica

    Este o actiune foarte normala. Nu este un accident privat in bucatarie este un accident colectiv de munca si care odata produs trebuie cercetat sub aspect penal si protectia muncii. Nu erau la cumparat muschiuletz rinichi si ficatei de la Alimentara Oradeanca. Vreti sa mai moara si alti doctori in accidente stuide fara sa plateasca cineva? Daca erau si reporteri in avion cum ar fi fost reactia?

Comenteaza acest articol

IN-CRE-DI-BIL! Ce a facut Procuratura dupa accidentul aviatic din Apuseni!!!

by   1 min
1