Home > Agenda > Interviu exclusiv: REGELE SCORPION 3, Battle For Redemption

Interviu exclusiv: REGELE SCORPION 3, Battle For Redemption

Interviu în exclusivitate cu Bostin Christopher (Olaf) şi Krystal Vee (Silda)

Din ce mi-au spus ceilalţi, se pare că a fost atmosferă distractivă pe platou. A fost o nebunie?

BC: O, Doamne, n-a fost o nebunie, cât a fost foarte distractiv. N-am mai fost în Thailanda, dar oamenii de acolo sunt uimitor de drăguţi şi echipa a fost foarte profesionistă. Am lucrat cu nişte actori locali thailandezi şi cu alţi oameni de aici şi a fost foarte, foarte distractiv. A existat un mare simţ de camaraderie pe platou: eram toţi implicaţi în asta. Roel, regizorul, spunea: “Trage, trage, trage… Bum, bum, bum!” Nu se aştepta între momentele de pregătire. Aşa că a fost foarte distractiv şi s-a filmat foarte repede. Au fost multe secvenţe de acţiune. Trebuia să faci o scenă cu cascadorii de 10-15 ori din diferite unghiuri, aşa că a fost şi epuizant.

Îmi amintesc că ziua aia din junglă a fost foarte grea pentru voi.

BC: Da, a fost foarte greu. Eram în junglă, la o cascadă. A trebuit să fiu aruncat în apă de multe, multe ori. Foarte distractiv.

Am auzit că au fost şi câteva accidentări. Victor (Webster) în mod deosebit părea să se accidenteze rău!

BC: E ciudat, pentru că e în formă, e Dl Muşchi, şi totuşi el mănâncă mereu bătaie şi eu sunt tipul voinic! Bănuiesc că sunt protejat un pic mai bine…

Krystal, tu nu ai un trecut de lupte la fel ca ceilalţi. Cum a fost experienţa de a te antrena şi a învăţa să te măsori cu ceilalţi?

KV: A fost intensivă. Ajungeam acolo la 10 a.m. şi Seng, cascadorul care se ocupă de coreografie, mă punea să mă antrenez şi să fac lucrurile de bază, să dau cu pumnii şi picioarele. După aia mă punea să fac abdominale şi flotări şi să alerg. După aceea ne băteam cu săbii şi ne antrenam, aşa că a fost destul de intensiv. A trebuit să memorez multe mişcări ale picioarelor, dar a fost distractiv. Victor (Webster) m-a ajutat pentru că a trebuit să stăpânesc lovitura cu piciorul prin răsucire şi asta se învaţă în ani de zile, aşa că a fost greu. Mi-am folosit mult formarea de la balet.

BC: A fost grozavă. A avut o luptă cu Victor şi una cu Selina Lo, care o joacă pe Tsukai, şi lupta aia e uimitoare. Au repetat-o multe săptămâni înainte s-o filmeze.

Se pare – şi aşa se vede din scenele din culise pe care le-am văzut – că aţi fost în nişte locuri frumoase din Thailanda. Aţi avut fiecare dintre voi un loc preferat de filmări?

BC: Tot locul a fost uimitor. Am văzut podul de pe râul Kwai, lângă care am filmat şi templele… Templele vechi de mii de ani au fost uimitoare. (lui Krystal) Mai ştii numele ultimului templu la care am fost, ăla mare?

KV: Ayutthaya, cred.

BC: Ayutthaya, acolo am fost? Era un templu uimitor. Stăteam pe pământul pe care au stat oameni mii de ani şi se simţea energia. Cred că asta a dat putere filmului.

Am auzit că există temple publice în care turiştii sunt liberi să intre. Erau oameni care se plimbau pe acolo?

BC: Da! Erau oameni care se uitau, şi la un moment dat, filmam o scenă şi lumea încerca să intre să vadă ce se întâmplă. Trebuiau să spună: “Nu, aici se filmează…”

KV: A venit şi o doamnă din comisia filmelor să ne vadă, pentru că unii dintre noi purtam haine decoltate, şi trebuia să fim atenţi cu asta. Nu ne puteam descoperi prea mult pentru că e o arie sacră.

BC: Da, existau foarte multe reguli în templu. Trebuie să le laşi neatinse. În mod normal, echipa de filmare vine şi preia – bum, bum, bum! Asta a fost o situaţie delicată şi toată lumea a respectat locul. A fost uimitor.


1 Response

  1. Pingback : Interviu exclusiv: REGELE SCORPION 3, Battle For Redemption | Elodia

Comenteaza acest articol

Interviu exclusiv: REGELE SCORPION 3, Battle For Redemption

by   2 min
1