Home > Fără categorie > Mihaela Radulescu, INSELATA DE TOTI barbatii cu care a fost!

Mihaela Radulescu, INSELATA DE TOTI barbatii cu care a fost!

Mihaela Radulescu, dupa trei divorturi si o relatia cu Dani Otil, a facut o marturisire sincera: “Nu stiu sa numesc un barbat in viata mea care nu m-a inselat”.
Aseara, la emisiunea Cancan TV, Mihaela Radulescu a vorbit despre situatiile in care inima a durut-o cel mai tare, atunci cand a fost implicata intr-o relatie de lunga durata. “Cand e vorba de dragoste din aia reala, nu ai cum sa nu suferi. Da, am plans pentru un barbat. Cum sa nu? Am plans pentru ca, de obicei, plang foarte usor cand ma emotioneaza ceva, e o forma normala de a-ti varsa oful. Mi se pare firesc sa-ti tasneasca lacrimile. Mi s-a intamplat prea des. Nu stiu sa numesc un barbat in viata mea care nu m-a inselat. Eu cred ca e foarte adevarat ca nu poti sa le ai pe toate. Viata mi-a demonstrat ca se poate intampla oricui, nu cred ca are legatura cu ceea ce sunt eu. Daca barbatul ala asa a facut, n-am putut sa-l opresc cu niciun fel de motiv. Relatiile de care vorbesc au fost toate relatii lungi, de 5-7 ani”, a marturisit Mihaela Radulescu la CANCAN TV.

Intrebata de Adrian Artene ce ar face daca l-ar prinde pe partenerul sau de viata cu alt barbat, Mihalela Radulescu a explicat: “Sincera sa fiu, chiar ar fi o gluma buna. As putea sa zic buna seara si sa-i intreb daca ma duc sa le strang lucrurile. Trebuie sa ai un pic de simt al umorului. Daca l-ai prins cu un barbat, atunci tu chiar esti in plus acolo. De obicei, te paruiesti cu femeia. Eu am avut o altercatie cu o femeie, am avut ocazia sa am o confruntare de genul acesta si nu e prea placuta. De obicei, castigatorul este barbatul. Pe vremea aia, cand am avut o altercatie cu o femeie, nu eram celebra, nu eram Mihaela Radulescu. E o situatie care nu ocoleste pe nimeni”.


Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu, INSELATA DE TOTI barbatii cu care a fost!

by   1 min
1