Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ioana Ginghină se mărită. Actrița va avea o nuntă atipică

Ioana Ginghină îmbracă, din nou, rochia de mireasă, sâmbătă, 23 septembrie, la patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. 

Actrița se va cununa civil cu logodnicul ei, Cristian Pitulice, chiar în curtea vilei sale. Evenimentul va fi unul atipic, pentru că a mai făcut acest pas de două ori.

Evenimentul va fi unul restrâns, cu doar circa 40. Actrița a povestit cum va arăta nunta care se va desfășura în curtea casei.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente.

Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei. Este singura nuntă la care mă interesează ce se întâmplă efectiv și nu neapărat cum mă îmbrac, ce fac, în ce sens. Am niște ciocate albe, pe care cred că le voi purta, pentru că în curte la mine numai cu niște ciocate sau teniși ceva… alea vor fi probabil. Deci atât am: încălțările!

O să fie o rochie mai boho style. Acum, că am părul lung, probabil, o împletitură romantică și cam atât”, a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Click.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată interiorul casei de 350.000 de mii euro a lui Smiley!

Tabu Tabu

Un referendum inutil după chipul și asemănarea politicienilor – n-avem însă bani pentru copii și bolnavi

Dora Constantinovici

Cum a scris Chuck Palahniuk – Fight Club: „Niciun capitol nu a fost mai lung decât un videoclip”

realitatea

Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă

Andreea Damian

Gestul făcut de Cătălin Dobrescu după ce Oana Radu a anunțat că s-au despărțit

Andreea Damian

Cum arată conacul de 58 mil. $ în care Adele se mută cu iubitul ei, Rich Paul – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu