Home > Agenda > Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe

Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe

Keira Knightley i-a interzis fiicei sale să vizioneze filme Disney care nu promovează feminismul, printre ele se află Cenușăreasa și Mica Sirenă.

Filmele Disney sunt iubite peste tot și de toată lumea însă actrița din Pirații din Caraibe vrea să-și protejeze fiica de unele dintre ei. În mod ironic, Knightley a apărut la show-ul Ellen pentru a-și promova noul film Disney, Spărgătorul de nuci și cele patru regate, când a dezvăluit ce titluri îi sunt interzise fiicei sale. Cele mai nocive i s-au părut Cenușăreasa din 1950 și Mica Sirenă din 1989. “Cenușăreasa îi este interzis pentru că toată acțiunea se desfășoară cu o ea așteptând ca un tip bogat să o salveze. Nu vreau să învețe așa ceva, vreau să știe clar, ideea este – salvează-te singură. Următorul, Mica Sirenă îmi place mult pentru melodiile sale, sunt grozave. Dar ce e prosteala asta cu sacrificatul vocii pentru un bărbat? Hai, pa!”

Cu toate acestea, câteva dintre filmele recente Disney au fost aprobate pentru a fi vizionate de fiica ei, spre exemplu Finding Dory. “Dory este un mare favorit în casa noastră, iar Moana – ei bine, este extraordinar.”

Cu câțiva ani în urmă, David Lowery, regizorul remake-ului de acțiune Pete și Dragonul, a dezvăluit cele trei tipuri de acțiune interzise din filmele Disney. El a spus: “Când semnezi un contract cu Disney, lucrurile pe care le spune că nu le poți include în filmul tău sunt decapitările, trasul în țeapă sau fumatul. Acestea sunt literalmente cele trei lucruri pe care nu vi se permite să le puneți într-un film Disney, în rest, fiecare face cam ce vrea”.

Noul film al Keirei Knightley, Spărgătorul de nuci și cele patru regate (3D), va avea premiera în România în data de 30 noiembrie iar din distribuție mai fac parte:Morgan Freeman, Mackenzie Foy, Helen Mirren, Matthew Macfadyen, Miranda Hart, Richard E. Grant, Sergei Polunin, Jack Whitehall. Regia filmului este semnată de Lasse Hallström și Joe Johnston.

Articole asemanatoare
Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki
star wars
Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex
Câștigurile financiare ale companiei Disney vin de la parcurile tematice și „Regele leu”
#AllIsFineWithMe
#AllIsFineWithMe, tendința care încurajează femeile să-și accepte imperfecțiunile

1 Response

Comenteaza acest articol

Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe

by realitatea   1 min
1