Tabu
PEOPLESlider

Băutura virală a lui Reese Witherspoon preparată din cafea rece, caramel și…zăpadă – VIDEO

Reese Witherspoon a preparat o băutură cu cafea, caramel și prima zăpadă. Actrița premiată cu Oscar a primit însă critii pentru faptul că aceasta consumă zăpadă.

Vedeta, în vârstă de 47 de ani, a împărtășit rețeta cu urmăritorii de pe TikTok, vizualizat de 4,8 milioane de ori. Witherspoon a creat un „Snow Salt Chococinno“ din zăpada căzută în fața casei sale, la care a adăugat cafea rece, caramel sărat și sos de ciocolată, scrie BBC.

“OK, deci am primit o tonă de zăpadă în ultimele zile, așa că am decis să facem o rețetă”, spune ea. “Este atât de bună!”

Dar răspunsurile nu au fost cele așteptate, primind comentarii negative. „Sunt atât de mulți oameni aici care spun că zăpada este murdară”, spune ea. „Așa că ne-am dus și am luat zăpadă din curtea din spate și am încălzit-o la microunde și este limpede – este rău? Nu ar trebui să mănânc zăpadă?“, se întreabă ea.

Un utilizator TikTok a scris că „mâncăm zăpadă de când ne putem târî”.

Un altul a spus: „Întreaga mea familie a crescut făcând înghețată de zăpadă de mai multe ori în fiecare iarnă. 13 dintre noi nu ne-am îmbolnăvit nici măcar o dată din cauza ei“.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

Andreea Damian

Grupa de sânge cel mai rezistentă la Covid-19

Andreea Damian

Lily Allen dezvăluie că a fost agresată sexual de către directorul studioului de înregistrări

realitatea

3 surse de caldura ideale pentru locuinta ta

Tabu Tabu

Cum a reușit să se mențină în formă Vladimir Drăghia

Tabu Tabu

Anna Lesko, rețetă specială de cozonac

Andreea Damian

Scrie un comentariu