Tabu
PEOPLESlider

Ce a transmis Flavia Mihășan, după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl copiilor săi

Şoc în showbiz. Deşi se părea că au o relaţie sudată și erau la un pas de căsătorie, Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au despărţit. Cuplul, care are doi copii, pun capăt unei relaţii care a durat cinci ani.

 Discretă din fire, Flavia și-a ținut viața persoanală cât mai departe de lumina reflectoarelor, însă la scurt timp după ce s-a aflat despre despărțire, ea a făcut și primele declarații.

„Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan pentru Playtech.

În timp ce apropiații celor doi se așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare, cuplul i-a luat prin surprindere cu o veste nu la fel de bună. Coprezentatoarea de la Neatza cu Răzvan și Dani a încheiat relația de cinci ani pe care o avea cu colegul ei de breaslă, dansatorul Marius Moldovan. Ei aveau împreună și doi copii care acum au rămas în grija mamei, așa cum a declarat chiar ea.

Într-un alt interviu, acordat recent, Flavia Mihășan a dezvăluit că după nașterea celor doi copii, atât ea, cât și partenerul ei, au cam neglijat viața de cuplu.

„E un pariu pentru cupluri, (n.red. – creșterea copiilor, fără ajutor din afară). Cine spune că e simplu, «bravo, felicitări!», dar sunt cazuri rare. Eu una nu cunosc, deși am prietene cu copii mici. Hai să fim realiști! Nu mai ai resursele tu ca femeie, tu ca bărbat, dacă facia asta.

Nu zic că nu ar trebui să avem bone sau bunici, dar să zicem că nu avem. În cazul meu, toată energia pe care o am, mi-o consum așa, la fel și soțul meu. Oricum, se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil. Este destul de dificil să mai ai momentele alea, dar asta nu înseamnă că ele nu există, ci există printre picături, așa cum putem, cum se întâmplă”, spunea Flavia Mihășan în urmă cu ceva timp.

Flavia Mihășan l-a întâlnit pe cel care i-a fost iubit la spectacolul „Mamma Mia”, în care a fost distribuită. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” l-a cunoscut pe Marius Moldovan la repetiții, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. „Totul s-a întâmplat extrem de repede, a fost așa, ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am iubit, hai copil, hai al doilea”, povestea Flavia Mihășan.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

Andreea Damian

Selma Blair s-a ras în cap și merge în baston

Andreea Damian

Afla tot ce trebuie sa stii despre fenomenul bullying cibernetic!

realitatea

Afla cum poti sa realizezi un machiaj cu fard maro

realitatea

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”

Andreea Damian

Cannes 2021 | Lungmetrajul „Titane”, premiat cu Palme d’Or. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu