Home > Lifestyle > Stiri > Ipoteză ŞOCANTĂ: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

Ipoteză ŞOCANTĂ: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

Prinţesa Diana nu a murit în tunelul stradal Pont de l’Alma din Paris, ci a fost asasinată în ambulanţă, în drum spre spital. Ipoteza şocantă a fost înaintată de săptămânalul de scandal “Globe”.

Jurnaliştii Globe susţin că există dovezi clare care indică faptul că a fost vorba despre un complot. Ei afirmă că publicaţia va scoate la iveală fapte şocante, dovezi explozive care arată că moartea prinţesei Diana a fost urmarea unei conspiraţii organizate.
De altfel, in documentarul Unlawful Killing, despre moartea printesei, regizorul Keith Allen a ales sa publice o imagine cu Diana chiar de la fata accidentului. Iata cum si-a motivat el decizia: “Fotografia nu are menirea de a soca. Este o proba, caci arata clar ca, desi Diana a fost ranita in accident, era treaza si foarte vie. Repet: nu este imaginea unei femei pe moarte “.

“Daca Diana ar fi fost dusa imediat la spital, ar fi supravietuit.  In loc de asta, din cauza unor intarzieri care nu au fost explicate niciodata, a fost nevoie de o ora si 43 de minute pentru a o duce la un spital ce se afla ca cativa kilometri departare, timp in care viata s-a scurs din ea”.

În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul.
În timp ce se deplasau prin oraș, erau urmăriți îndeaproape de paparazzi pe motociclete. La Place de la Concorde, Henri Paul a apăsat pedala de accelerație pentru a scăpa de presă. Când au ajuns în tunel, șoferul, care conducea la o viteza estimată la 200 km/h, a pierdut controlul mașinii, care a ricoșat într-un zid și s-a zdrobit literalmente de pilonii care susțineau partea superioară a tunelului.
Diana, încă în viață, însă cu răni grave la nivelul pieptului, a fost dusă la spital, unde a suferit un stop cardiac. Chirurgii nu au reușit să o resusciteze, iar la ora 3 dimineața Lady Di a murit. Prinţesa avea 36 de ani.

Articole asemanatoare
Secretul de tunsoare pe care Prințesa Diana l-a ascuns ani de zile
prințesa diana
Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani
kitty spencer
Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, a devenit imaginea noii campanii Bvlgari
Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan au adus fiecare câte un omagiu Prințesei Diana

Loading...

Comenteaza acest articol

Ipoteză ŞOCANTĂ: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

by   1 min
0