Home > Lifestyle > Stiri > Nicoleta Luciu se RETRAGE de la “Dansez pentru tine?” SE SIMTE TRADATA DE ACASA TV

Nicoleta Luciu se RETRAGE de la “Dansez pentru tine?” SE SIMTE TRADATA DE ACASA TV

Nicoleta Luciu ia în calcul posibilitatea de a se retrage din noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”. Cel puțin asta susține un apropiat al vedetei, care spune că bruneta este supărată din cauză că imaginile compromițătoare cu soțul ei, Zsolt Csergo, au fost făcute publice la Acasă TV, postul la care lucrează de mai mulți ani, și se gândește să se retragă din show-ul care va debuta la sfârșitul acestei luni.

“Nico se simte frustrată, pentru că imaginile cu Zsolt au fost prezentate la Acasă TV, adică postul pentru care a lucrat mai mult de zece ani. Cât a lucrat în trustul Pro, Nicoleta a fost foarte disciplinată. Nu a făcut prostii și nu a ieșit din cuvântul șefilor. Cu mulți dintre cei de la Acasă era prietenă, sau așa credea ea.

Deocamdată nu știe ce să facă. A început deja repetițiile și a semnat un contract cu cei de la Pro TV, pe care vrea să-l onoreze, pe de altă parte, se simte folosită pentru că știe că acest scandal va aduce audiența. Și gândiți-vă și voi, cum ar fi să se întâlnească pe holurile de la Buftea cu cei care au fost la un pas să-i distrugă căsnicia?”, a declarat un apropiat al Nicoletei Luciu pentru nefiltrat.ro.

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

Comenteaza acest articol

Nicoleta Luciu se RETRAGE de la “Dansez pentru tine?” SE SIMTE TRADATA DE ACASA TV

by   1 min
0