Home > Lifestyle > Ipoteza uluitoare despre escapada Biancai la Paris: “Cristea a vandut-o!”

Ipoteza uluitoare despre escapada Biancai la Paris: “Cristea a vandut-o!”

Daca initial a negat acuzatiile cum ca ar fi plecat la Paris pentru a fi alaturi de fostul iubit, Adi Cristea, in cele din urma, Bianca a recunoscut ca s-a intalnit in Franta cu fotbalistul, dar numai pentru ca a vrut sa se razbune pe sotul ei, de care ar fi fost deja despartita, chiar daca nu oficial. Roscata s-ar fi plans apropiatilor ca este epuizata de tot scandalul in care a fost tarata fara vina, si ca este pregatita pentru orice decizie va lua Victor Slav.

“Bianca putea sa se scuze, sa inventeze o poveste daca voia. Ea a fost cu doua prietene la Paris intr-o excursie. Nu este vina ei ca Adi Cristea a aflat unde e si a venit dupa ea. El nu vrea sa renunte nici acum la Bianca. A vanat-o non-stop, pentru a-i face probleme. El a vandut-o pe Bianca. Adi a anuntat presa ca au fost la Paris. Nu exista alte dovezi. Cei doi nu au fost fotografiati impreuna.
Ea vorbeste cu Victor, incearca sa rezolve problemele, insa este epuizata psihic de toata aceasta poveste in care a intrat aiurea. Daca Victor vrea divortul, Bianca va accepta. Ea a plecat la Paris, pentru ca nu mai suporta tensiunile dintre ei. Ce femeie pleaca de acasa pentru ca ii este bine?”, a povestit o apropiata a Biancai, citata de click.ro.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Ipoteza uluitoare despre escapada Biancai la Paris: “Cristea a vandut-o!”

by   1 min
0