Tabu
LIFESTYLE

Ipoteza uluitoare despre escapada Biancai la Paris: “Cristea a vandut-o!”

Daca initial a negat acuzatiile cum ca ar fi plecat la Paris pentru a fi alaturi de fostul iubit, Adi Cristea, in cele din urma, Bianca a recunoscut ca s-a intalnit in Franta cu fotbalistul, dar numai pentru ca a vrut sa se razbune pe sotul ei, de care ar fi fost deja despartita, chiar daca nu oficial. Roscata s-ar fi plans apropiatilor ca este epuizata de tot scandalul in care a fost tarata fara vina, si ca este pregatita pentru orice decizie va lua Victor Slav.

“Bianca putea sa se scuze, sa inventeze o poveste daca voia. Ea a fost cu doua prietene la Paris intr-o excursie. Nu este vina ei ca Adi Cristea a aflat unde e si a venit dupa ea. El nu vrea sa renunte nici acum la Bianca. A vanat-o non-stop, pentru a-i face probleme. El a vandut-o pe Bianca. Adi a anuntat presa ca au fost la Paris. Nu exista alte dovezi. Cei doi nu au fost fotografiati impreuna.
Ea vorbeste cu Victor, incearca sa rezolve problemele, insa este epuizata psihic de toata aceasta poveste in care a intrat aiurea. Daca Victor vrea divortul, Bianca va accepta. Ea a plecat la Paris, pentru ca nu mai suporta tensiunile dintre ei. Ce femeie pleaca de acasa pentru ca ii este bine?”, a povestit o apropiata a Biancai, citata de click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

A ajuns la 150 de kg! Cine e cântăreţul care rupt cântarul

Iți iei inima în dinți să ieși la o cafea cu personaje imaginare

realitatea

Cum să îți păstrezi independența

realitatea

Casa lui Madalin Ionescu, sparta de hoti!!!

Aceste clişee ne dor, ediţia de an nou: “Nu faci nimic în România / Asta-i situaţia!”

COPIL regasit dupa 18 ani!

Scrie un comentariu