Home > Agenda > stiri > Iubita lui George Clooney, implicată într-un scandal cu cocaină

Iubita lui George Clooney, implicată într-un scandal cu cocaină

Elisabetta Canalis, iubita lui George Clooney, a fost implicată de curând într-un scandal cu cocaină, care a dus la arestarea a cinci persoane. Martorii susțin că italianca a prizat cocaină în 2007 într-un club din Milano.

"Îmi aduc aminte că am prizat cocaină cu Elisabetta și încă alte două persoane. Eram în club și asta se întâmpla în decembrie 2007. Ne aflam la petrecerea unor celebrități ale căror nume nu mi le amintesc. Nu mai știu cine a adus drogurile, dar cu toții am luat", a declarat Karima Menad, o prostituată, fost model.

The Club și Hollywood sunt cele două cluburi din Milan anchetate în acest moment, bănuite fiind că practicau prostituția de lux și consumul de droguri. Cu ajutorul declarației lui Menad, cluburile au fost închise și cinci suspecți au fost arestați la domiciliu.

Se pare că prostituatele de lux erau aduse în club pentru a distra VIP-urile la mesele lor private. "Job-ul lor era, în primul rând, să îi determine pe clienți să consume cât mai mult pentru ca apoi să urmeze partidele de sex", a declarat procurorul Frank Di Maio.


Loading...

Comenteaza acest articol

Iubita lui George Clooney, implicată într-un scandal cu cocaină

by realitatea   1 min
0