Home > Lifestyle > Iulia Vantur renunta la tot pentru o cariera la Bollywood! Vrea sa se stabileasca definitiv in India

Iulia Vantur renunta la tot pentru o cariera la Bollywood! Vrea sa se stabileasca definitiv in India

Iulia Vantur s-a mutat de cateva saptamani in apartamentul pe care Salman Khan il detine pe malul Marii Arabiei si sunt sanse foarte mari sa ramana definitiv in India. Romanca se pregateste de debutul la Bollywood, dupa ce a filmat un videoclip pentru  o piesa care urmeaza sa apara pe coloana sonora a viitorului film al lui Salman Khan, iar reactiile au fost unele pozitive.

Presa indiana scrie ca Salman a fost impresionat de ambitia romancei, care a muncit cate 15 ore pe zi la sala de repetitii pentru coregrafia la aceasta piesa. Mai mult, toata lumea a fost uimita de cat de bine se misca Iulia, mai ales ca romanca are la activ mai multi ani de balet, pe care l-a practicat in anii copilariei.

Iulia Vantur este privita ca o prezenta exotica la Bollywood, iar specialistii spun ca acest lucru o poate ajuta in cariera. Asta pentru ca deja presa de la Mumbai vorbeste despre Iulia ca despre o noua speranta a filmului indian.

In aceste conditii, este putin probabil ca Iulia sa mai revina prea curand in Romania. Recent, ea a postat pe contul de socializare o fotografie realizata la fereastra apartamentului iubitului ei cu textul „Buna dimineata din alta viata”.

Articole asemanatoare
Iulia Vântur
Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Loading...

Comenteaza acest articol

Iulia Vantur renunta la tot pentru o cariera la Bollywood! Vrea sa se stabileasca definitiv in India

by   1 min
0