Tabu
Image default
lifestyle

James Bond are deja pantofii lui Adidas: acesta este Ultraboost pentru bărbații de acțiune

Nu există nimeni care să știe să treacă de la alb la negru mai bine decât 007, motiv pentru care brandul celor trei dungi a fost inspirat de cel mai iconic agent secret pentru a-și reproiecta cei mai renumiți pantofi de alergare.

Dacă pentru a te îmbrăca ca James Bond implică să petreci prea multe ore într-un costum, mulți bărbați i-ar imita aspectul zilnic. Personajul fictiv din celebrele filme de acțiune și spionaj a devenit o emblemă de stil care inspiră adesea vedetele pe covorul roșu. Dar servește și ca referință pentru a crea accesorii precum ceasuri Swatch sau noii adidași Adidas Ultraboost DNA pentru bărbați. Poate că dacă James Bond ar purta treninguri în loc de smochingul său alb, mai mulți bărbați s-ar gândi să-l accepte ca pe un look bun de purtat la birou, la fel cum a ridicat smochingul negru la statut iconic. Și dacă nu ne credeți că pantofii de alergare se pot combina cu hainele dvs. pentru a merge la serviciu, permiteți-ne să vă arătăm că vă înșelați. Când ai pantofi la fel de eleganți ca noii adidași Adidas Ultraboost 20 x James Bond, este imposibil să nu-i duci peste tot.

Adidași bărbați cauta ofertele pe Emag

Noii Ultraboost 20 x James Bond

Ca un bun brand sportiv, Adidas ne oferă de obicei pantofi tehnici special concepuți pentru performanțe bune, care pot varia de la alergarea la un maraton la alergarea până la stația de autobuz pentru a nu întârzia la serviciu. Totuși, acest angajament față de confort nu implică abandonarea esteticii, iar Ultraboost demonstrează acest lucru. Acest pantof de alergare este inspirat de stilul mortal al celui mai sofisticat agent secret. Silueta sa a sărbătorit premiera celui de-al 25-lea film al Agentului 007 și încorporează amortizarea dinamică care restabilește energia și confortul la fiecare pas.

De această dată, Adidas a lansat două modele de Ultraboost 20. Versiunea gri are un stabilizator de toc modelat care imită aspectul betonului și o talpă ștanțată, inspirată din buncărul lui Safin. Acest buncăr se reflectă și în limbă, care recreează planul care apare în film. La rândul său, modelul negru poartă numărul „007” pe călcâi, precum și pe branț, dar cel mai special detaliu este buzunarul ascuns care este încorporat în talpa intermediară.

Ultraboost DNA x James Bond în alb

Dând un semn agentului 007, putem vedea bara de torsiune în talpa intermediară în negru, evocând designul papionului clasic al personajului. Pe călcâie putem vedea numărul „007” și în interiorul unui șablon cu grafică și logo-uri inspirate din saga filmului.

James Bond nu poartă de obicei adidași, îl vedem purtând costume croite la comandă și încălțăminte formală care se potrivesc cu restul accesoriilor sale, întotdeauna create de Q pentru a fi practice și elegante în același timp, dar ne imaginăm că, în perioada sa de relaxare, între misiuni, cu siguranță a trebuit să facă niște exerciții fizice, altfel ar dura prea mult pentru ca el să poată reveni gata de acțiune și doar este doar genul de pantof de sport pe care l-ar putea purta.

Adidasi Adidas barbati pe emag

UltraBOOST sunt una dintre cele mai populare adidas modele sport, deoarece acestea au o rentabilitate mare de energie și de sprijin, dar știm cu toții că nu este singurul lucru care contează atunci când cauți adidași, ci cu toții ne dorim ca ei să aibă stil și aceste modele par să aibă combinația perfectă.

Adidas, o pasiune pentru eroi și super eroi

Adidas are o lungă istorie în lansarea de produse în colaborare cu brand-uri celebre din cinematografie. Germanii au făcut asta și cu universul Marvel, atunci când au proiectat adidași cu culori și detalii care amintesc de Stark Industries, compania fictivă a lui Tony Stark, „Iron Man”.

A fost vorba de modelele ZX 2K Boost, care au ieșit în trei variante. Adidașii au fost prezentați în trei combinații diferite de culori. Primul a fost un amestec de galben fluorescent și portocaliu neon, care iese în evidență pe un fundal negru și benzi argintii. Acestea din urmă, mult mai sobre, au mici detalii în portocaliu care ies în evidență din opacitatea pantofului. În al treilea caz, pantofii sunt mult mai ușori, deoarece baza este albă și neagră, cu detalii în albastru deschis și portocaliu, având și o talpă transparentă care vă permite să vedeți talpa intermediară. Dar există un element pe care îl împărtășesc toate cele trei modele: o talpă care strălucește în întuneric și o limbă care include un design în formă de mască Iron Man… Pe de altă parte, șireturile se remarcă, de asemenea, deoarece au o grosime considerabilă, pe lângă faptul că sunt încrucișate ca adidașii de trail.

ARTICOLE SIMILARE

Burlesque – Cher salvează Eurovisionul!

realitatea

Jennifer Lopez, latifundiara

realitatea

Colegii lui Tudor Chirilă, la un pas de moarte la Atena!

CULINAR TABU: Chifteluțe de miel cu cartofi

realitatea

Sean Penn și Robin Wright nu mai divorțează

realitatea

Învaţă să citeşti rapid: Curs de Citire Fotografică

realitatea

Scrie un comentariu