Tabu
FASHIONSlider

Jason Wu a deschis Săptămâna Modei de la New York cu o colecție luxuriantă

New York tăie panglica Săptămânii modei și inaugurează cel mai așteptat eveniment de fashion al toameni cu patru zile dedicate colecțiilor feminine primăvară/vară 2021.

Cu un format digital și o platformă online pentru streaming live, filme scurte și imagini din culise, Săptămâna Modei de la New York aduce pe scenă un sezon care evocă lumi îndepărtate, culori strălucitoare, insule tropicale.

Jason Wu aduce un omagiu culorilor Tulum

Clasice, rafinate, respectabile. Așa sunt descrise piesele din noua colecție Jason Wu. Podiumul a fost o explozie de culori și imprimeuri tropicale. Femeia lui Jason Wu, reprezentată de modelul, activista și actrița Indya Moore, a deschis prima săptămână digitală a modei din New York într-un spectacol de streaming live pe noua platformă CFDA, Runway360.

Prezentată pe un acoperiș amenajat ca o grădină Eden, colecția designerului Jason Wu pare să fi redus costurile țesăturilor și proceselor. „Am fost inspirat de a doua mea casă, Tulum. Tema colecției este evadarea, deoarece moda trebuie să inspire și să ne facă să ne simțim fericiți”, a explicat designerul.

Colecția primăvară-vară 2021 Jason Wu se inspiră dintr-o lume de vis a insulelor tropicale viu colorate. Amestecă romantismul și natura! Culorile palmierilor și nuanțele florilor, albastrul mării și verdele mentei se amestecă cu tonurile de roz aprins, magenta și fucsia. Motivele junglei cu flori tropicale sunt pictate manual. Colecția este concepută pentru a include detalii, broderii somptuoase și culori luxuriante.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai bune filme pe care le poti vedea la TV saptamana aceasta (22-27 Septembrie)

realitatea

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii

Andreea Damian

Brad Pitt, victorie importantă în instanță, în lupta cu Angelina Jolie

Andreea Damian

Cand spun „grandoare” si „distractie” ma gandesc la Cluj

realitatea

Florin Busuioc a ajuns de la 110 kilograme la 86 în nouă luni. Cum a reușit să slăbească

Andreea Damian

Creatorul Squid Game, anunţ despre al doilea sezon. Ce se întâmplă cu personajul principal

Andreea Damian

Scrie un comentariu