Tabu
FASHION Slider

Jason Wu a deschis Săptămâna Modei de la New York cu o colecție luxuriantă

jason wu

New York tăie panglica Săptămânii modei și inaugurează cel mai așteptat eveniment de fashion al toameni cu patru zile dedicate colecțiilor feminine primăvară/vară 2021.

Cu un format digital și o platformă online pentru streaming live, filme scurte și imagini din culise, Săptămâna Modei de la New York aduce pe scenă un sezon care evocă lumi îndepărtate, culori strălucitoare, insule tropicale.

Jason Wu aduce un omagiu culorilor Tulum

Clasice, rafinate, respectabile. Așa sunt descrise piesele din noua colecție Jason Wu. Podiumul a fost o explozie de culori și imprimeuri tropicale. Femeia lui Jason Wu, reprezentată de modelul, activista și actrița Indya Moore, a deschis prima săptămână digitală a modei din New York într-un spectacol de streaming live pe noua platformă CFDA, Runway360.

Prezentată pe un acoperiș amenajat ca o grădină Eden, colecția designerului Jason Wu pare să fi redus costurile țesăturilor și proceselor. „Am fost inspirat de a doua mea casă, Tulum. Tema colecției este evadarea, deoarece moda trebuie să inspire și să ne facă să ne simțim fericiți”, a explicat designerul.

Colecția primăvară-vară 2021 Jason Wu se inspiră dintr-o lume de vis a insulelor tropicale viu colorate. Amestecă romantismul și natura! Culorile palmierilor și nuanțele florilor, albastrul mării și verdele mentei se amestecă cu tonurile de roz aprins, magenta și fucsia. Motivele junglei cu flori tropicale sunt pictate manual. Colecția este concepută pentru a include detalii, broderii somptuoase și culori luxuriante.

ARTICOLE SIMILARE

Street fashion: Ilinca

realitatea

Pudre bronzante, pentru obraji de caramel

realitatea

Fashion Trend: Rochiile maxi

realitatea

Creaţiile nonconformiste Bijoux de Famille!

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Andreea Damian

Expoziție inedită la Muzeul evantaielor din Londra

realitatea

Scrie un comentariu