Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle, primele imagini din cartea pentru copii. Eroul principal este chiar prințul Harry

The Bench, cartea pentru copii a Ducesei de Sussex, a fost lansată marți, 8 iunie, în Marea Britanie. Cartea nu a reuşit să ajungă în topul celor mai bine vândute apariţii editoriale.

Chiar înainte de lansare, The Bench, cartea pentru copii a lui Meghan Markle a făcut deja obiectul multor critici. Cartea, ilustrată de Christian Robinson, evocă „legătura specială care există între un tată și fiul său”, din perspectiva unei mame. O poveste inspirată dintr-o poezie scrisă de fosta actriță de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut primul copil al cuplului, în care aduce un omagiu relației dintre prințul Harry și băiețelul lor Archie, de 2 ani.

Singurul dezavantaj este că aceasta nu a fost primită cu entuziasm în rândul experților în regalizate. Din ce cauză? Relația tensionată dintre Meghan și tatăl ei, Thomas Markle; dar și tensiunile care rămân între prințul Harry și prințul Charles.

Un prim bestseller

Cu toate acestea, primele imagini ale cărții au fost dezvăluite, miercuri, 9 iunie. Îl vedem pe prințul Harry ținându-l de mână pe Archie, îmbrățișând băiețelul sau chiar hrănind găinile. Cartea conține, de asemenea, o imagine a micuței Lilibet Diana, fiica cuplului, născută pe 4 iunie.

Pe una dintre ilustrații, Meghan Markle este în grădina ei, cu un bebeluș în brațe. De îndată ce a fost lansată, cartea a primit comentariile anumitor critici care au calificat-o drept „vanitoasă”, după cum a raportat Daily Mail. Acest lucru nu a împiedicat-o să urce pe poziția a 40-a în topul vânzărilor Amazon UK. Se pare că ducesa de Sussex are în vedere să scrie și alte cărți, de data aceasta destinate adulților.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să profiți de stresul pozitiv la locul de muncă

Andreea Damian

Premiile BAFTA 2021. „Nomadland”, marele câștigător. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Modul în care ținutele prințesei Diana dezvăluiau ceea ce se întâmpla în sufletul ei mai bine decât cuvintele

Andreea Damian

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

realitatea

Premiile Oscar 2021 ar putea fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Andreea Damian

Influencerele au stârnit furie după ce au transformat măștile medicale într-o tendință inutilă

Andreea Damian

Scrie un comentariu