Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle, primele imagini din cartea pentru copii. Eroul principal este chiar prințul Harry

The Bench, cartea pentru copii a Ducesei de Sussex, a fost lansată marți, 8 iunie, în Marea Britanie. Cartea nu a reuşit să ajungă în topul celor mai bine vândute apariţii editoriale.

Chiar înainte de lansare, The Bench, cartea pentru copii a lui Meghan Markle a făcut deja obiectul multor critici. Cartea, ilustrată de Christian Robinson, evocă „legătura specială care există între un tată și fiul său”, din perspectiva unei mame. O poveste inspirată dintr-o poezie scrisă de fosta actriță de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut primul copil al cuplului, în care aduce un omagiu relației dintre prințul Harry și băiețelul lor Archie, de 2 ani.

Singurul dezavantaj este că aceasta nu a fost primită cu entuziasm în rândul experților în regalizate. Din ce cauză? Relația tensionată dintre Meghan și tatăl ei, Thomas Markle; dar și tensiunile care rămân între prințul Harry și prințul Charles.

Un prim bestseller

Cu toate acestea, primele imagini ale cărții au fost dezvăluite, miercuri, 9 iunie. Îl vedem pe prințul Harry ținându-l de mână pe Archie, îmbrățișând băiețelul sau chiar hrănind găinile. Cartea conține, de asemenea, o imagine a micuței Lilibet Diana, fiica cuplului, născută pe 4 iunie.

Pe una dintre ilustrații, Meghan Markle este în grădina ei, cu un bebeluș în brațe. De îndată ce a fost lansată, cartea a primit comentariile anumitor critici care au calificat-o drept „vanitoasă”, după cum a raportat Daily Mail. Acest lucru nu a împiedicat-o să urce pe poziția a 40-a în topul vânzărilor Amazon UK. Se pare că ducesa de Sussex are în vedere să scrie și alte cărți, de data aceasta destinate adulților.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care l-a regizat noul ei iubit, Anghel Damian

Andreea Damian

Linia fină dintre artă și pornografie

Andreea Damian

15 țări în care bărbații atrăgători sunt principala atracție

Tabu Tabu

Noul concept japonez de pe piața muncii care i-ar face fericiți pe angajații din România

Andreea Damian

Elian Băcilă, pictorul de negru și sosia lui Iurie Darie a făcut coronavirus

Tabu Tabu

Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc. Primele imagini de la petrecere

Andreea Damian

Scrie un comentariu