Tabu
Image default
CULTURESlider

Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

Lansarea noului film din serial James Bond a fost amânată cu șapte luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Producătorii au spus că au mutat lansarea No Time To Die din aprilie în luna noiembrie, după „analizarea atentă și evaluarea minuțioasă a pieței teatrale globale”.

Anunțul vine la câteva zile după ce fondatorii a două fan cluburi ai agentului 007 au cerut producătorilor să întârzie lansarea sa. Noul James Bond va fi lansat, potrivit BBC, pe 12 noiembrie în Marea Britanie și pe 25 noiembrie în SUA.

No Time To Die, ultimul film cu Daniel Craig în rolul lui James Bond, urma să fie lansat pe 3 aprilie. Premiera mondială a fost programată să aibă loc pe 31 martie la Royal Albert Hall din Londra.

„Doar o persoană, care poate să nu prezinte simptome, ar putea infecta restul publicului”, au scris fondatorii a două site-uri dedicate seriei, într-o scrisoare luni. „Acesta nu este tipul de publicitate pe care cineva îl dorește”.

Ultimul film James Bond, Spectre, a obținut încasări de aproape 900 milioane de dolari în box-office-ul mondial. Unii analiști au sugerat că virusul COVID 19 ar putea afecta box office-ul global cu 5 miliarde de dolari, multe dintre cinematografele din China fiind deja închise.

No Time To Die este primul film important care și-a schimbat programul din cauza epidemiei de coronavirus. Directorul editorial Hollywood Reporter, Matthew Belloni, a scris că a fost „o mișcare uriașă și foarte costisitoare și un semn a ceea ce este probabil va urma cu marile filme din vară de la Hollywood”.

ARTICOLE SIMILARE

De la fast fashion la slow fashion: cum să ai un dulap responsabil?

Andreea Damian

Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop

Andreea Damian

Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică

Andreea Damian

Prințesa Sofia a Suediei copiază stilul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Ce este tehnica strobing în machiaj și cui i se potrivește?

Andreea Damian

Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”

Andreea Damian

Scrie un comentariu