Home > Agenda > Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

James Bond
Lansarea noului film din serial James Bond a fost amânată cu șapte luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Producătorii au spus că au mutat lansarea No Time To Die din aprilie în luna noiembrie, după „analizarea atentă și evaluarea minuțioasă a pieței teatrale globale”.

Anunțul vine la câteva zile după ce fondatorii a două fan cluburi ai agentului 007 au cerut producătorilor să întârzie lansarea sa. Noul James Bond va fi lansat, potrivit BBC, pe 12 noiembrie în Marea Britanie și pe 25 noiembrie în SUA.

No Time To Die, ultimul film cu Daniel Craig în rolul lui James Bond, urma să fie lansat pe 3 aprilie. Premiera mondială a fost programată să aibă loc pe 31 martie la Royal Albert Hall din Londra.

„Doar o persoană, care poate să nu prezinte simptome, ar putea infecta restul publicului”, au scris fondatorii a două site-uri dedicate seriei, într-o scrisoare luni. „Acesta nu este tipul de publicitate pe care cineva îl dorește”.

Ultimul film James Bond, Spectre, a obținut încasări de aproape 900 milioane de dolari în box-office-ul mondial. Unii analiști au sugerat că virusul COVID 19 ar putea afecta box office-ul global cu 5 miliarde de dolari, multe dintre cinematografele din China fiind deja închise.

No Time To Die este primul film important care și-a schimbat programul din cauza epidemiei de coronavirus. Directorul editorial Hollywood Reporter, Matthew Belloni, a scris că a fost „o mișcare uriașă și foarte costisitoare și un semn a ceea ce este probabil va urma cu marile filme din vară de la Hollywood”.

Articole asemanatoare
Daniel Craig
Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $
Billie Eilish
Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii
Billie Eilish
Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Comenteaza acest articol

Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

by Andreea Damian   1 min
0