Tabu
Image default
LIFE & LOVE

De ce nu poți repara o relație pe termen lung

Michelle și Barack Obama formează un cuplu de invidiat. Fostul cuplu prezidențial a mers la altar în urmă cu aproape 30 de ani și încă păstrează vie flacăra pasiunii. Deși au existat numeroase zvonuri care spuneau că cei doi divorțează, iată că acestea le-au întărit și mai mult relația.

Barack și Michelle Obama vor sărbători cea de-a 28-a aniversare a nunții lor luna viitoare, pe 3 octombrie. Dar fosta primă doamnă a Americii e convinsă că „nu-ți poți găsi drumul într-o relație pe termen lung”. A făcut această afirmație în podcastul lui Conan O’Brien.

Cei doi au căzut de acord să nu renunți la o relație atunci când intri inevitabil într-o criză de cuplu. „Cuplurile tinere se confruntă cu aceste provocări și sunt gata să renunțe, deoarece cred că sunt la final”, a spus Michelle Obama. „Și vreau doar să spun, dacă asta distruge o căsătorie, eu și Barack am fost separați mereu de-a lungul căsătoriei noastre, dar avem o căsătorie foarte puternică. Dacă aș renunța, dacă aș fugi în aceste momente dificile , atunci aș fi ratat toată frumusețea.”

Fosta primă doamnă sfătuiește cuplurile să aștepte pentru a experimenta pe deplin cealaltă persoană „într-o serie de situații”. „Nu există niciun truc de magie pentru a face acest lucru. Trebuie să învățați elementele de bază pentru a găsi un partener. Trebuie să fiți cinstiți dacă doriți să fiți cu cineva, să vă cunoașteți serios, să vă planificați, să vă angajați, vezi unde se îndreaptă acest lucru și lasă-l să se întâmple”, a continuat ea. „Nu vă puteți găsi drumul într-o relație pe termen lung.”

„Relația poate fi una dintre cele mai fundamentale părți a ceea ce suntem – ne aduce atât de multă bucurie, sens și susținere în fiecare zi. Dar un lucru este sigur: este nevoie și de multă muncă, multă onestitate cu noi înșine și cu partenerii noștri”, a mai spus Michelle Obama.

ARTICOLE SIMILARE

La ce se gândesc băieții când dau ochii cu părinții iubitei lor?

Branduri și cumpărători gay

realitatea

Clitorisul nu este doar pentru plăcere. Este vital pentru supraviețuirea rasei umane

Andreea Damian

Cum ar putea terapia cu tatuaje să ajute victimele agresiunii sexuale

Andreea Damian

ANDREEA MARIN admite implicit ca BANICA a inselat-o cu LAVINIA, sosia ei!

Atitudini faţă de minorităţile sexuale în urmă cu 5000 de ani

realitatea

Scrie un comentariu