Home > Sex-Relatii > LoveVille 2014 pune din nou la încercare mândria italienilor

LoveVille 2014 pune din nou la încercare mândria italienilor

A început cea de-a doua ediție a LoveVille, competiția care a reușit, anul trecut, să antreneze 15 orașe și toată presa italiană! “Soldații iubirii” sunt rechemați la arme, în lupta pentru titlul de cel mai iubăreț oraș. Vânzările de prezervative, lubrifianți și jucării sexuale vor stabili învingătorul, iar LoveVille 2014 continuă tradiția controverselor.

Evenimentul a debutat cu inaugurarea Monumentului Iubăreților, în Bologna, orașul câștigător al LoveVille 2013 și vine ca răspuns la dorința italienilor de a fi, încă o dată, parte din cea mai sexy competiție. Cu obiectivul de a întări poziția Durex ca promotor al siguranței și distracției când vine vorba de sex, LoveVille pune la încercare mândria italienilor și rivalitatea istorică dintre orașe într-o competiție ce a generat, anul trecut, peste 70 de milioane de impresii media.

“Lupta” de anul trecut se transformă într-un adevărat “campionat” al sexului, unul ce va dura 9 luni și va da tuturor orașelor din Italia oportunitatea de a-și dovedi potențialul. Focusul se mută pe social media, iar principalii promotori ai campaniei vor fi chiar cei mai înfocați iubăreți.

Peste 2500 de fani și-au depus deja candidaturile pentru a deveni ambasadori ai brand-ului, iar asta se observă și în gradul ridicat de acoperire media, respectiv 48 de articole, cu un impact de peste 10,6 milioane de cititori. Implicarea crescută a italienilor este răsplătită prin oportunitatea de a coordona acțiunile fanilor, prin produse Durex, gadget-uri și invitații VIP la petrecerea de final. Iar kit-ul ambasadorului și training-ul LoveVille sunt “armele” pe care le au la dispoziție pentru a-și conduce orașul spre victorie.

Petrecerea de la final va avea loc în orașul învingător și va fi dedicată celui mai iubăreț oraș, alături de aproximativ 3000 de invitați și o nouă ediție de prezervative, dedicată competiției.

Articole asemanatoare
Durex lanseaza campania pentru crearea primului emoji oficial al sexului protejat
Incepe Dirt on Fire 2015!
Rexona da startul competitiei Idei: in miscare
ROMÂNIA, LA STARTUL CELUI MAI SEXY CAMPIONAT!

Loading...

Comenteaza acest articol

LoveVille 2014 pune din nou la încercare mândria italienilor

by   1 min
0