Home > Agenda > stiri > Jessie J e 100% LESBIANA dar nu are voie sa recunoasca

Jessie J e 100% LESBIANA dar nu are voie sa recunoasca

Jessie J este lesbiana, dar a fost sfatuita sa-si ascunda sexualitatea de dragul succesului, conform unei carti recent lansate.

Cartea sustine ca sefii casei de productiei i-au spus lui Jessie J ca ar atrage mai multi fani daca ar declara ca este bisexuala si nu lesbiana.
Biografia, semnata de Chloe Govan, mai dezvaluie si faptul ca starul pop, care a realizat ca este gay la varsta de 17 ani, a acceptat pana la urma aceasta minciuna de PR.
In cartea intitulata “Jessie J: Who’s Laughing Now”, Govan spune ca Jessie a intrat in aceasta sarada pentru ca ii era teama sa nu piarda contractul cu Universal. “Poate ca Jessie a fost cu baieti in trecut, dar e 100% lesbiana. Unii oameni cred ca este mai trendy si mai exotic sa spui ca esti bisexual, asa ca a fost sfatuita sa nu spuna nimic”.
In martie anul trecut, Jessie J marturisea ca o place pe Rihanna si ca este bisexuala: “Nu am negat asta niciodata. Am avut si iubite, am avut si iubiti”.
Cartea vorbeste si despre afectiunea medicala de care sufera Jessie J, sindromul Wolff-Parkinson-White, o anomalie din cauza careia inima bate mult mai repede decat ar trebui.
Jessie J a suferit si un atac de cord la 18 ani, dar nu s-a lasat afectata de acesta, luand lectii de balet in timp ce purta un monitor pentru inima.

Articole asemanatoare
O handbalista romanca, acuzata de lesbianism de sotul ei!
A fost cândva Jessie J. Sau nu?
The final countdown with Jessie J!
O seară la mare cu Jessie J.

Comenteaza acest articol

Jessie J e 100% LESBIANA dar nu are voie sa recunoasca

by realitatea   1 min
0