Tabu
PEOPLESlider

Jo a confirmat despărțirea de Juno. Motivul pentru care au pus punct relației

Jo și Juno s-au despărțit din nou. De data aceasta, cântăreața a fost cea care a anunțat separarea și spune că nu mai este cale de împăcare între ei.

Invitată recent la podcastul lui Jorge, cântăreața a făcut primele declarații despre separarea de iubitul ei. Ea mărturisește că nu mai există șanse de împăcare de această dată.

Relația lor s-a încheiat în urmă cu ceva timp, însă ei sunt foarte discreți cu viața personală, astfel că nu multe persoane au știut că nu mai formează un cuplu. Jo a mărturisit că își dorește o relație stabilă, o relație în care să fie fericită și liniștită, iar certurile și împăcările nu sunt pentru ea.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (…) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…) Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”, a declarat Jo, în podcastul moderat de Jorge.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit, despre care a spus că-l va iubi întotdeauna. După despărțirea de Juno, Jo își dorește să se concentreze mai mult asupra propriei persoane, lucru pe care nu-l mai făcea în ultima perioadă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Rona Hartner, pe moarte! Sora ei a dat vestea tristă despre actriță: „Își trăiește ultimele clipe“

Andreea Damian

Prințul Charles, adevăratul influencer al familiei regale britanice?

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio va juca pentru prima dată într-un serial

Andreea Damian

Globurile de Aur, gală boicotată în 2022. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Cum arată Adelina Pestrițu după ce a renunțat la implanturile mamare

Andreea Damian

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în public așa cum nu i-ați mai văzut vreodată

Tabu Tabu

Scrie un comentariu