Tabu
Image default
BEAUTY

Jocul de-a frumusețea

Fetița mea este fascinată de orice produs cosmetic pe care îl primesc pentru testare și îl aduc acasă. Åži eu sunt la fel. Încercăm fiecare cremă, ne fardăm și ne parfumăm amândouă cot la cot. Nu știu care dintre noi este mai copil, ea, care are aproape 4 ani, sau eu, care am… ți-am mai spus. Am rugat-o să mă ajute să aleg și iată propunerile noastre din această lună.

1. Perfectionist Wrinkle Lifting Serum Corrector 50 ml.
Unul dintre cele mai eficiente tratamente anti-rid. Mărește producția de colagen a pielii în doar 2 ore și ridurile sunt reduse semnificativ.

2. Diesel Fuel for Life Unlimited

Înainte de toate, mi-a plăcut mesajul. Bucură-te de viață, trăiește fiecare clipă ca fiind ultima, lasă-te pradă plăcerii! Îl recomand tuturor celor care văd viața în culori sumbre !

3. Corector Infaillible
Două noi produse în gama Infaillible. Acoperă perfect, rezistă timp de 16 ore, iar în cazul corectorului, imperfecțiunile nu reapar. Conține glicerină, extract de gălbenele și pantenol. Are acțiune imediată, efect reparator și de îngrijire în profunzime și asigură hidratare timp de 24 de ore.

4. Nivea SOS Lotiune de corp reparatoare
Conține glicerină, extract de gălbenele și pantenol. Are acțiune imediată, efect reparator și de îngrijire în profunzime și asigură hidratare timp de 24 de ore.

5. The body shop Buriti Baby
Este o gamă dedicată pielii delicate a copiilor și, așa cum îi spune numele, conține ulei buriti. Evident, este alegerea Maiei și i-a schimbat și numele în „păsălele în copac“.

6. Clarins Joli Rouge
Datorită untului de mango, se întinde perfect pe buze și le acoperă cu un film protector bogat în acizi grași. Reduce liniile fine, definește conturul buzelor și ai la dispoziție o mulțime de nuanțe irezistibile.

7. Clinique Superfit Makeup
Este un fond de ten ca o adiere de primăvară. Rezistă timp îndelungat chiar și în condiții de umezeală.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Nălbaru are un nou look

8 coafuri pentru părul cu breton în creștere

Andreea Damian

Manichiura cu ojă semipermanentă

realitatea

Miley Cyrus surprinde cu o noua coafura

Exfolierea naturală a pielii

Produsul ieftin cu care Adelina Pestrițu își albește dinții

Andreea Damian

Scrie un comentariu