Tabu
Image default
PEOPLESlider

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe! Suma colosală cu care l-a „ademenit” Disney

Johnny Depp revine în showbiz cu fruntea sus, după ce a câştigat procesul cu fosta sa soţie, Amber Heard. El a fost deja contactat de Disney, pentru a reveni în faimoasa franciză Pirații din Caraibe, unde l-a interpretat pe piratul Jack Sparrow, timp de 15 ani.

300 de milioane de dolari să-l joace din nou pe Jack Sparrow

Suma care i-a fost propusă actorului ca să-l readucă la viaţă pe celebrul personaj care l-a consacrat, se ridică la nu mai puţin de 301 de milioane de dolari.

Există și o posibilă explicație a fabuloasei sume. Spre amuzamentul celor prezenți în tribunal, avocata fostei soții a megastarului, Elaine Bredehof l-a întrebat, în cadrul procesului, pe Johnny Depp dacă „va mai accepta un rol în franciza „Pirații din Caraibe”, chiar dacă Disney îi va oferi și 300 de milioane de dolari și un milion de alpace?”.

O persoană din interiorul Disney a susținut, de asemenea, că Johnny Depp ar fi primit și un „cadou de împăcare” din partea studioului. Acesta ar fi fost livrat împreună cu o scrisoare care ar fi putut reprezenta o ofertă oficială, o scuză sau „ceva între ele”, potrivit Daily Mail. „Știu că firma i-a trimis un coș-cadou cu o scrisoare foarte sinceră. Dar nu sunt sigur cum a fost primită”, a spus sursa Disney.

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au dat verdictul că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”, relatează BBC. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț.

Juriul a decis și că Depp va primi 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive. Judecătoarea Penney Azcarate a redus mai târziu suma totală a daunelor punitive la 350.000 de dolari pentru a respecta legile statului Virginia care nu permit plata unor daune mai mari, astfel că Amber Heard trebuie să îi dea lui Depp 10,4 milioane de dolari, în total.

Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de Depp, ci de avocatul acesteia, Adam Waldman. Prin urmare, ea va primi 2 milioane dolari în daune compensatorii, însă fără daune punitive.

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

realitatea

Serena Williams, vestea care o va întrista. Se întâmplă după 13 ani

Andreea Damian

Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

Andreea Damian

Matthew McConaughey, 12 zile singur în deșert, fără electricitate, ca să-și scrie memoriile

Andreea Damian

Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o pe platoul de filmare

Andreea Damian

Avertismentul medicilor: Și sexul cu un partener stabil este riscant în timpul pandemiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu