Home > Fără categorie > Jojo a confirmat divortul. Vezi declaratia emotionanta a actritei

Jojo a confirmat divortul. Vezi declaratia emotionanta a actritei

Catalina Grama, cunoscuta sub numele de Jojo, a confirmat informatiile aparute in presa, potrivit carora ar fi divortat de sotul ei, Ionut Grama.

Jojo a scris un mesaj fanilor de pe facebook in care afirma ca zvonurile legat de casnicia ei sunt adevarate. “Dragii mei prieteni, informatia privind divortul dintre mine si Ionut este adevarata. Ceea ce trebuie sa adaug este ca despartirea dintre noi a avut loc in urma cu mai mult timp”, afirma actrita. Catalina isi motiveaza decizia de a pastra secretul asupra rupturii spunand ca atat ea cat si sotul au vrut sa-si protejeze viata intima si copilul. .

“Respectul si prietenia mea pentru Ionut ma obliga sa fac aceasta mentiune astazi, pentru a pune capat tuturor speculatiilor referitoare la acest subiect. Nu voi mai face nicio alta declaratie despre acest subiect pentru ca vreau sa-mi protejez atat copilul, cat si pe tatal lui”, a mai scris Jojo.

Prietenii de pe site-ul de socializare s-au si grabit sa o incurajeze, trimitandu-i zeci de mesaje de imbarbatare. Multi au apreciat discretia care a insotit acest divort, si i-au felicitat pe Catalina si pe Ionut pentru modul civilizat in care si-au incheiat casnicia. “Foarte frumos se mai pot desparti oamenii, si civilizat, fara televiziune si scandal. Tot respectul, Jojo”, i-a transmis un fan pe facebook.


Loading...

Comenteaza acest articol

Jojo a confirmat divortul. Vezi declaratia emotionanta a actritei

by   1 min
0