Tabu
Image default
lifestyle

Juliette Binoche pictează și dansează

Se pare că este toamna londoneză a celebrei actrițe Juliette Binoche.
După ce a publicat un volum de poezie, Binoche expune la London’s BFI Southbank (British Film Institute), expoziția purtând numele Portraits In-Eyes. 34 de perechi de portrete care amintesc de personajele lui Munch. Fiecare pereche reprezintă portretul unui regizor cu care a lucrat Binoche, însoțit de personajul interpretat de aceasta în filmul respectiv. O abordare extrem de originală a actriței devenită comoară națională a Franței. Îi vei recunoaște pe Jean-Luc Godard, Krzysztof Kieslowski, Michael Haneke, Anthony Minghella, John Boorman, Hou Hsiao-hsien, Abbas Kiarostami, Godard, André Téchiné…Expoziția se închide în 5 octombrie, așa că, dacă ai drum la Londra în toamna asta, nu trebuie ratată.
Åži dacă tot ajungi la Londra, la Lyttelton Theatre, până în 20 octombrie, o vei vedea pe Juliette Binoche actrița, poeta, pictorița, dansând pentru prima dată pe o scenă atât de impozantă, alături de dansatorul coreograf Akram Khan. Este un experiment unic, mai ales că londonezul Khan, muzician novice, va cânta la chitară și voce.
Spectacolul a fost realizat în colaborare cu un alt nume celebru: laureatul Premiului Turner, Anish Kapoor. Pentru mai multe informații intră pe site-ul bfi.org.uk   sau citește cronicile din The Guardian despre prezența cuceritoare a Juliettei Binoche.

ARTICOLE SIMILARE

Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

realitatea

Sarcina isi spune cuvantul! Uite ce picioare are Kim Kardashian si cum i le-au distrus incaltarile

Top 10 celebrități cu frate geamăn

realitatea

Duelul viorilor – Stradivarius sau Guarnieri?

Corina Danila a iesit in lume dupa o pauza de patru ani! Vezi aici cum arata acum

Adina Buzatu, copilot pe un BMW din 1974

1 comentariu

sailormoon 23 September 2008 at 15:35

imi place la nebunie binoche. e o actrita minunata!!!

Răspunde

Scrie un comentariu