Home > Agenda > stiri > Juliette Binoche pictează și dansează

Juliette Binoche pictează și dansează

Se pare că este toamna londoneză a celebrei actrițe Juliette Binoche.
După ce a publicat un volum de poezie, Binoche expune la London’s BFI Southbank (British Film Institute), expoziția purtând numele Portraits In-Eyes. 34 de perechi de portrete care amintesc de personajele lui Munch. Fiecare pereche reprezintă portretul unui regizor cu care a lucrat Binoche, însoțit de personajul interpretat de aceasta în filmul respectiv. O abordare extrem de originală a actriței devenită comoară națională a Franței. Îi vei recunoaște pe Jean-Luc Godard, Krzysztof Kieslowski, Michael Haneke, Anthony Minghella, John Boorman, Hou Hsiao-hsien, Abbas Kiarostami, Godard, André Téchiné…Expoziția se închide în 5 octombrie, așa că, dacă ai drum la Londra în toamna asta, nu trebuie ratată.
Åži dacă tot ajungi la Londra, la Lyttelton Theatre, până în 20 octombrie, o vei vedea pe Juliette Binoche actrița, poeta, pictorița, dansând pentru prima dată pe o scenă atât de impozantă, alături de dansatorul coreograf Akram Khan. Este un experiment unic, mai ales că londonezul Khan, muzician novice, va cânta la chitară și voce.
Spectacolul a fost realizat în colaborare cu un alt nume celebru: laureatul Premiului Turner, Anish Kapoor. Pentru mai multe informații intră pe site-ul bfi.org.uk   sau citește cronicile din The Guardian despre prezența cuceritoare a Juliettei Binoche.

Articole asemanatoare
Juliette Binoche spune că Harvey Weinstein a “avut parte de destule scandaluri”
Volvo a creat locuri de parcare pentru familiile LGBTI într-un mall din Londra
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție
Celebritati nascute pe 6 mai!

1 Response

Comenteaza acest articol

Juliette Binoche pictează și dansează

by realitatea   1 min
1