Tabu
FASHION

Junkoteque, un atelier lipsit de prejudecăți
Junkoteque. Un atelier in care nimic nu este dispensabil si aproape orice isi poate gasi loc’sorul intr-un accesoriu sau in piese vestimentare jucause si originale. Persoana cu o atitudine atat de lipsita de prejudecati fata de materiile ei prime, Georgiana, probabil ca nu va recunoaste asta, dar este o adevarata craftslady.

Se inchide in atelierul ei cu zilele, unde, trecand printr-un adevarat proces de destructurare a sinelui, incearca sa se identifice cu materialele de care dispune (plus, panza, fimo, bumbac, sarma) si sa descopere forma in care ele vor sa se aseze. Apoi se intalneste incognito, bineinteles, cu personaje aparent controversate ale comunitatii, strecurandu-le subtil mult lucratele produse handmade. Cumparatorii sunt persoane de sex feminin, “care nu se incadreaza in niciun tipar”, care au “o identitate proprie si o unicitate aparte”. “Este exact persoana care intra intr-o incapere si atrage atentia tuturor”, declara Georgiana.

La fel ca faurarii Evului Mediu, din al caror neam se trage, e privita cu teama si cu veneratie intrucat, prin creatiile sale, indrazneste sa reproduca actul creator primordial. Georgiana s-a gandit sa mai imblanzeasca aceasta infiorare nefondata prin actiuni comunitare, implicandu-se in proiectul CharityGift.ro. Donatia de 10% din valoarea fiecarui produs, dupa dorinta Georgianei, se duce catre Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania.

Uite ce poti gasi pe site-ul nostru, marca Junkoteque: o brosa cu dantelaun breloc textil, niste cercei grasutio caseta audio drept pandantiv, brose crosetate si altele, raspandite printre paginile 4-8 ale categoriei “Accesorii”. Enjoy!

Disclaimer: Orice referire la caracterul ezoteric/controversat/nelegitim al atelierului Georgianei e doar de dragul fictiunii. Georgiana e licentiata in arte si are firma cu acte in regula. Si, din cate am vazut eu, pare o persoana atenta si binevoitoare, mai ales cand vine vorba de feedback-ul pentru produsele expuse la targuri si pe alte meleaguri electronice.

            Ii dorim vanzari spornice si multa inspiratie la confectionat!

Text deIrina-Gabriela Rus, voluntar Bucuresti

 
 
 
 
 
 

Irina-Gabriela Rus, voluntar Bucuresti

ARTICOLE SIMILARE

IT Bag: gențile care ne vor înveseli ținutele în acest sezon

Andreea Damian

Mila Kunis în W magazine de martie

realitatea

Trend Alert: Sacoul masculin cu paiete

realitatea

Tara Reid lansează o linie de fashion

realitatea

Alessandra Ambrosio, însărcinată pe podium – GALERIE FOTO

realitatea

Cum să porți rochia maxi în această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu