Tabu
Image default
FASHION Slider

Victoria și David Beckham își vând ținutele purtate la nunta regală pentru o cauză nobilă

Victoria și David Beckham au scos la licitație ținutele pe care le-au purtat la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, luna trecută. Banii vor fi donați The We Love Manchester Emergency Fund, dedicat victimelor atacului terorist de la Manchester, din 2017.

Ţinutele sunt scoase la licitaţie pe platforma online Omaze, în beneficiul familiilor victimelor atacului terorist care a avut loc în timpul unui concert al cântăreţei Ariana Grande la Manchester Arena, pe 22 mai 2017. Anunțul a fost făcut de fosta stea a fotbalului mondial, David Beckham, pe contul său de Instagram.

David, în vârstă de 43 de ani, a purtat un costum de dimineaţă de culoarea cărbunelui, de la Dior Homme, cu iniţialele sale cusute pe interior, o cămaşă din bumbac egiptean, o cravată din mătase gri şi pantofi din piele de viţel. Soţia sa, în vârstă de 44 de ani, a purtat o rochie midi bleumarin din viitoarea sa colecţie de primăvară/ vară 2019. Colecţia va ajunge în magazine în noiembrie.

Cei care vor să sprijine victimele terorismului trebuie să intre pe platforma online și să doneze între 10 și 5.000 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 tehnici de supravietuire la locul de munca

realitatea

Lady Gaga va defila pe podium pentru Mugler

realitatea

Putin și Istoria Rusiei | Mark Galeotti în dialog cu Marian Voicu

Ciocîrlan

Ar trebui să adopți o pisică sau un câine? Câteva întrebări la care să te gândești înainte să faci alegerea

realitatea

Abandonul copiilor: o problema reala in lumea moderna

realitatea

IT BAG – cel mai fashion model de geantă 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu