Tabu
Image default
Concurs

Jurnal de vacanță, Larisa – Corfu

Ultima vacanta am petrecut o in grecia in Corfu. A fost foarte placut deoarece am fost in luna mai si ne asteptam sa nu prindem chiar asa vreme calda si sa putem face baie, dar am avut foarte mare noroc de toate acestea. Este foarte bine cand ajungeti in grecia am fost in acharavi sa inchiriati masina fara masina este o zona foarte linistita .

Doar magazine cu suveniruri si marea. Am inchiriat masina si am fost in vizita la biserica sf Spiridon din Kerkira town unde am facut si foarte multe poze, aici in Kerkira se mai poate vizita si fortareata veche venetiana, foarte multe magazine unde se gasesc bomboanele specifice se numesc mini orange si lichiorul lor specific facut tot din aceste fructe mini orange.Tot aici se pot face multe cumparaturi si haine din bazarul de aici din Kerkyra.

O experienta placuta am avut o atunci cand am plecat cu masina sa vizitam Paleokastritza. Aici in port sunt persoane care te invita sa mergi cu un submarin numit discovery cu care am iesit in larg si am avut ce vedea. Apa avea culoarea smaraldului iar cand am coborat jos am putut vedea tot ce are mai frumos marea pesti colorati , stanci foarte frumoase. Eu am ramas foarte impresionata de aceste lucruri.

Ce a mai neplacuta experienta ca nu ne a spus nimeni este acela k exista foarte multi tantari si in camere si pe afara. Nu sunt niste tantari obisnuiti acestia fiind foarte mari si muscatura lor este exact ca bubele de pojar. Iar cremele si aparatele de tantari sunt foarte scumpe. Peste 10 euro.

Asa ca cine doreste sa mearga in Corfu sa si cumpere tot ce trebuie pentru tantari de aici. As mai avea multe de povestit dar va las sa nu cititi asa de mult si sa va plictisesc. Astept cu nerabdare urmatoarea vacanta

ARTICOLE SIMILARE

Castigatorii concursului Logitech de Valentine’s Day

CONCURS: Castiga o invitatie la prima conferinta despre retele sociale din Romania:”Connect | FB”

realitatea

Castiga un tonic profesional cu ciocolata

Prima hârtie care a înflorit!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Alexandra P!

realitatea

Å¢inută de cocktail, Nicoleta!

realitatea

Scrie un comentariu